Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryzykowna gra

wyprzedaże w naszych centrach handlowych - dno i żenada!

Polecane posty

Gość ryzykowna gra

właśnie wróciłam z wypadu zakupowego...ze skarpetkami jedynie :O w sklepach w obniżonych cenach są same szmaty! i do tego bardzo dużo ubrań z kolekcji letnich a nie jesienno-zimowych :O co lepsze rzeczy pewnie w magazynach i w kolejnym sezonie pojawią się znowu w regularnych cenach. Do tego ponalepiane nowe ceny - wyższe od tych przed obniżką - i od nich upust - czyste oszustwo! wkurzona jestem bo bardzo się nastawiałam, że w końcu zaszaleję i kupię sobie kilką łaszków a tu taki zonk :(

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co cie tak zdziwiło?? zawsze tak było

Gość IWONKAAAAA
odniosłam identyczne wrazenie ja, nie przyniosłam ze wielkiej wyprawy na zakupy nawet skarpetek;) czekam az pojawią sie nowe kolekcje w całych sklepach, bo teraz w kazdym czujję sie jak w lumpeksie gdzie sprzedają szmaty na kilogramy Jak sobie pomysle o wyprzedażach na których dane mi było być w Londynie czy Nowym Jorku to aż mnie dziw bierze jak polacy na wet to potrafią spieprzyć :o

Gość Miałam czarnego kocurka
A no widzisz, dlatego mi przynajmniej nie szkoda, ze nie moge teraz nigdzie jechac

Gość porada za free
dokładnie tak, w nie wszystkich sklepach ale w większości stosuje się takie praktyki zastanawiam się czy zawsze tak było? czy dopiero od niedawna???

Gość IWONKAAAAA
A co do przypisywania cen niby "sprzed" wyprzedazy to w Promodzie chciałam kiedys kupic T-shirt za 79,90, ale w końcu sie rozmyśliłam. Teraz patrze wisi na wieszaku z przecenami, wiec biegnę do niego a tam przkreślone 129,90 i NOWA cena 79,90 Smiech na sali!!!!

Gość Miałam czarnego kocurka
A no widzisz, dlatego mi przynajmniej nie szkoda, ze nie moge teraz nigdzie jechac

Gość ryzykowna gra
chcą robić z ludzi debili ja się nie dałam ale i nic nie kupiłam 😭

Gość fgbhfsgb
Racja. Mam na sobie buty sprzed 5 lat, bardzo je lubię, kosztowały ok 280 złotych. Byłam z synem po buty na mieście i strasznie się ucieszyłam jak zobaczyłam ten sam model na półce, w tym samym sklepie zresztą, w którym kupowałam moje. Widziałam się już oczami wyobraźni w nowych butach, za powiedzmy 180 złotych:). Mina mi zrzedła jak zobaczyłam cenę. 360 złotych za buty, które w sklepie stoją już 5 rok! Fakt, że znów są modne, zreszta klasik, nigdy nie będą passe. Ale gdyby właściciel obniżył cenę pod koniec sezonu 5 lat temu, obróciłby tymi dwoma setkami co najmniej 15 razy.

Gość sdasdasd
ostatnio byłem w reserved w Galerii Baltyckiej w Gdansku. przed Świętami w Grudniu pewna kurteczka kosztowała cały czas 100zł, teraz w Nowym Roku patrze wielki napis przecena 50%, cena zmieniona na 170zł i przeceniona na 99zł :D OSZUŚCI i tyle !!!

Gość oto polska
bo oto Polska własnie, nakombinować ile się da. Zawsze tak było, że na wyprzedaże to stare i niemodne szmaty z magazynów, których nikt nie chciał kupić. A teraz to wysprzedawają, żeby się tego pozbyć. A mówią, że to wyprzedaż kolekcji zimowej:) Śmiech na sali. Takich szmat to nawet za darmo bym nie wzięła, bo aż wstyd się pokazać

Gość oto polska
bo oto Polska własnie, nakombinować ile się da. Zawsze tak było, że na wyprzedaże to stare i niemodne szmaty z magazynów, których nikt nie chciał kupić. A teraz to wysprzedawają, żeby się tego pozbyć. A mówią, że to wyprzedaż kolekcji zimowej:) Śmiech na sali. Takich szmat to nawet za darmo bym nie wzięła, bo aż wstyd się pokazać

Gość bobotowo
bo chcą wysprzedać stare i niemodne szmaty, których nikt nie chciał kupić. Ja bym nawet za darmo tego nie wzięła, bo wstyd się pokazać w takim czymś. A jeszcze mówią, że jest wyprzedaż zimowa:) śmiech na sali

Gość skarpetka22
a ja widzę,że tylko małe rozmiary przecenili, takie 36 a ta sama kurteczka r 40 kosztuje 299

Gość skarpetka22
a ja widzę,że tylko małe rozmiary przecenili, takie 36 a ta sama kurteczka r 40 kosztuje 299

Gość skarpetka22

Byłam zobaczyć co takie tłumy :) Nie kupiłam nic. Wszystko droższe niż było. Jakość też gorsza, skąd powyciągali te szmaty ? W Reserved poczułam się jak w lumpeksie :( Takie ściery po 79 albo 129 zł. Na bazarze są lepsze.

Gość skarpetka22

Gość a moe ranking
Dziewczyny, zróbmy ranking firm, które najbardziej kombinują z wyprzedażami. Ja proponuje : reserved, orsay, Kappahl - szmatki z wcześniejszych sezonów w wyprzedaży tego rocznej :)

Gość moze ranking ?????
Dziewczyny, zróbmy ranking firm, które najbardziej kombinują z wyprzedażami. Ja proponuje : reserved, orsay, Kappahl - szmatki z wcześniejszych sezonów w wyprzedaży tego rocznej :)

a ja kupilam sobie w Polsce teraz na wyprzedazy swietna limonkowa marynarke Orsay z nowej kolekcji przeceniona ze 150zl na 50zl ;)