Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemtrochewybredna

woda toalet. Chanel Allure sprzedam

Polecane posty

dostalam pod choinke, nie podobaja mi sie. Opchne za 250zl, zuzylam ze 2ml. Pojemnosc 100. Nie wiem nawet jaka maja nazwe, nigdy nie interesowaly mnie Chanel, w kazdym razie barwa intensywnie zolta (wiem ze sa jeszcze rozowe). Prosze o maile dla zainteresowanych.

Gość Rocket Woman.
Niestety, za tyle nowe można kupić w perfumeriach internetowych, chyba niestety musisz obniżyć do 200 zł

Gość gł
Jesli to chanel Allure, to dziękuję, nie przepadam za tym zapachem. Jest nijaki :-)

Gość gł
Jesli to chanel Allure, to dziękuję, nie przepadam za tym zapachem. Jest nijaki :-)

Te perfumy kosztowaly ponad 400zl! Nie mam czasu teraz sprawdzac ale nie wiem czy nie ok 450zl, wiec i tak sporo zeszlam. A na necie sa tanie bo w wiekszosci przypadkow to podruby! W zyciu w internecie bym nie kupila. Widzialam jakie bossy dostala moja znajoma poczta...

Te perfumy kosztowaly ponad 400zl! Nie mam czasu teraz sprawdzac ale nie wiem czy nie ok 450zl, wiec i tak sporo zeszlam. A na necie sa tanie bo w wiekszosci przypadkow to podruby! W zyciu w internecie bym nie kupila. Widzialam jakie bossy dostala moja znajoma poczta...

te perfumy kosztowaly ladnie ponad 400 zl. A na internecie na pewno bym nie kupila bo w wiekszosci przypadkow to podroby.

te perfumy kosztowaly ladnie ponad 400 zl. A na internecie na pewno bym nie kupila bo w wiekszosci przypadkow to podroby.

to nie te co w linku. Moje maja rozowe opakowanie, taka zakretke w kolorze stali i zlota otoczke na niej. Nie zejde na 200 bo te kosztowaly 450 a na necie sie nie kupuje bo w wiekszosci to podroby!

to nie te co w linku. Moje maja rozowe opakowanie, taka zakretke w kolorze stali i zlota otoczke na niej. Nie zejde na 200 bo te kosztowaly 450 a na necie sie nie kupuje bo w wiekszosci to podroby!

sorry, tel. Mi sie scina :)

bejbe a jaka dajesz gwaracje, że twoje sa oryginalne:D? perfumy Chanel sa najczesciej podrabiane:D trabisz, że na necie są podróby a Ty niby nie w necie sprzedajesz:D?

bejbe a jaka dajesz gwaracje, że twoje sa oryginalne:D? perfumy Chanel sa najczesciej podrabiane:D trabisz, że na necie są podróby a Ty niby nie w necie sprzedajesz:D?

Jeśli allurka idzie za 149 zeta to nie jest oryginalna.

o to fajnie, to ja oddam za darmo jak sa za 150. A kupilabys na allegro perfumy chanell za 150 jesli w douglasie sa za 450? Nie wydaje Ci sie ze moze byc z nimi cos nie tak? Perfumy sa podrabiane tak, ze mozna rozroznic oryginal z podroba jedynie po kolorze-jesli jest inny niz bezbarwny w oryginale.

Gość elzawka
Masz rację, są ohydne, też próbowałabym się ich pozbyć :-)

Gość elzawka
Masz rację, są ohydne, też próbowałabym się ich pozbyć :-)

o kuzwa naszczalam do butelki i chce sprzedac!

Takie myślenie, że jak coś jest tanie, to nie oryginalne i do D. jest dość głupie. Po zdjęciu ocenić nie umiem, ale na Allegro przynajmniej masz podkładkę, jak nie kupisz oryginału. Ja kupiłam Donnę Karan BC z balsamem za 150, podczas gdy samo BC chodzi za 350 i więcej, a balsam 30-75

Takie myślenie, że jak coś jest tanie, to nie oryginalne i do D. jest dość głupie. Po zdjęciu ocenić nie umiem, ale na Allegro przynajmniej masz podkładkę, jak nie kupisz oryginału. Ja kupiłam Donnę Karan BC z balsamem za 150, podczas gdy samo BC chodzi za 350 i więcej, a balsam 30-75

Gość zdegustowanabapba
siki chcesz upchnąć za 450 zl?

Prędzej na Allegro niż od Ciebie, bo mogę reklamować :P Poza tym szczerze mówiąc i tak nie kupiłabym Chanel. Żadne z tych perfum nie podobają mi się

Gość zdegustowanabapba
siki chcesz upchnąć za 450 zl?

no to gratulacje. Ale mnie nie przekonalas, nie mam zamiaru kupowac badziewia watpliwej jakosci...

Gość Figurant123
ten perfumy Channell allure maj rozne ceny, sprawdzalem za granica wlasnie. kosztuja mniej wiecej okolo 300zl na polskie za 150 zl to albo kradzine albo podrobki. Ja kiedys takze kupiel perfumy sobie w jakeijs niezaleznej perfumerii i na bank byly to podrobki bo wczensije mialem z duzej perfumerii i pahcnialay duzo lepiej. :/ trzeba uwazac.