Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marakujeczka24

jak to oceniacie?

Polecane posty

Gość marakujeczka24

W piątek wrzuciłam na stronę FB mojego chłopaka zdjęcie jak tańczymy razem z opisem....że tańczę z moim Robertem....i były komentarze wszystko ok..a dzisiaj patrze i nie ma zdjęcia. Więc pytam dlaczego go usunął? on że przypadkowo..że chciał dać opis a był senny i usunął..poza tym źle tam wyszedł itd..mnie się wydaje że chce grać wolnego faceta....mieszkamy w innych miastach...ja celowo załozyłam fb żeby wysłać mu nasze zdjecia z jasnym opisem

Gość marakujeczka24
jak to widzicie? to nie dobrze? sam powinien dawać nasze zdjęcia..może dramatyzuje?

Gość pitu pitu aż do świtu
pewnie tak, albo ma kogoś, a może nie życzy sobie pośmiewiska wśród znajomych.... czy wy bez fb nie potraficie już żyć? durnoty jedne

Gość paramapapamap
i pewnie jest tak jak mowisz. :P

Gość marakujeczka24
myślicie że panikuję czy przesadzam? nie podoba mi sie to..a teraz powiedział mi ze jestem dziecinna i wymyślam ze wszystko ok>....co o tym sądzicie?

Gość dil
dobrze zrobił, zaborcza szmato

Ja uwaZam ze nie panikujesz, ja bym sie tez zaniepokoila bo cos tu nie pachnie... Moze kogos miec ...

Ja uwaZam ze nie panikujesz, ja bym sie tez zaniepokoila bo cos tu nie pachnie... Moze kogos miec ...

Gość marakujeczka24
no właśnie wiem że kręcił we wrześniu z jedna laska..pewnie nie wie że jestem...ale myślałam że już nic nie łączy .tak mi mówił..Ja dałam podobne zdjęcie znowu ..on powiedział żeby nie kasować go..albo chce udawać wolnego a to oznacza że szuka

Gość marakujeczka24
ale ponownie wysłałam zdjęcie. z podobnym opisem.on powiedział żeby go nie usuwać...że wszystko jest dobrze..ze jestem dziecinna..co wy o tym myślicie?

Gość vertigo balans
myślę, żebyś wyszła z domu i poszła o tym z nim pogadać to znaczy nie o zdjęciu ale o waszych relacjach

Gość marakujeczka24
właśnie ..że wszystko się układa..jest dobrze..sam mnie pyta..teraz jest naprawdę znakomicie..mówimy że jesteśmy szczęśliwi se sobą..były różne problemy ale teraz ok...rozmawialiśmy 2 dni temu..i powiedział że czuje sie ze mna bardzo szczęsliwy i wczoraj to też mówił