Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traflinE

Temat się powtarza, ale

Polecane posty

Gość kjkljdsdjk
No proszę jaki miły ryjek :)

Gość wracaj do mego świata
Czemu jesteś taka pomarańczowa?! Z wyglądu oceniam Cie na 6.

Gość wownow
8:)

Gość traflinE
zasługa regularnego picia soku z marchewki:)

Gość turqoise
wygladasz znajomo, masz 10:-)

Gość traflinE
kogo Ci przypominam?

Gość traflinE
kogo Ci przypominam?

Gość moja ocena to 07/10
.ładne masz oczy, w ogóle ładna jesteś

Gość htyru
moglabys podac gg?

Gość masz oczy spaniela ;D
powinnaś korygować ich wygląd odpowiednim makijażem bo wyglądasz dziwacznie nie rób ciemnych kresek na dolnej powiece przy zewnetrznym kaciku tylko jasne przy wewnetrznym

Gość 7231288
Jestem nieśmiały ale mimo to ośmielę się napisać że po obejrzeniu zdjęcia cały czas wyobrażam sobie jak mocno wpycham penisa w twoje usta :)

Gość Karmazynowy
szalu niema 5/10

Gość masz oczy spaniela ;D
łooo sorry za powtórki ;P jest dobrze tylko umaluj sie inaczej na razie daję ci 7/10

Gość cxndjeui
Bierzesz z pupy do buzi?

Gość cxndjeui
Bo ja każdemu i o każdej porze :)

Gość alassssmakotaotataa
to ja też się dopisuję - niestety!!!! :( gdzie jest moja renta???!!!! już nie wiem czy to mozna nazwać kpiną czy co to jest - 2 rok czekam na przesyłkę zwaną rentą - ani rodziny ani normalności w życiu 1% nawet 0, 000...1% - bez rodziny i nie umiem dostać przesyłki Z WARTOSCIAMI. ludzie wy jesteście poniżej wszelkiej normy i braku normy. poniżej wszystkiego. żadam zwrotu mojej przesyłki natychmiast i tyle. brak jakichkolwiek wartosci dla mnie - rodziny nie mam przez ludzi???? zatrzymających mi przesyłkę i dalej nie i nie i nie. wartosci zadnych nie mają ci ludzie. zadnych. ludzmi sa z nazwy i to wszystko. posiadaja cechy gatunku, ale czy nim sa? ha -to jest pytanie, ale nie ublizam nikomu. gdzie jest moja renta???!!!! 😡😡😡😡

Gość alassssmakotaotataa
chcialam jeszcze napisac, że nie mając potrzeby zadawania pytania nie zadałam go. a po co i tyle. tak jakbym innych wartosci sama nie miala tylko zadawac pytania ludziom??? których odpoiwiedzi mnie nie interesują i tyle. jeszcze ktoś pomyśli, że mi na czymkolwiek zależy co ci ludzie sobą prezentują. a niby co sobą prezentują? dlatego ani tego pytania nie zadaje ani poprzedniego. zadnego. nic mnie nie obchodzi. ale pytanie gdzie moja renta i to wszystko :( gdzie jest moja renta????!!!! jedyne pytanie na które odpowiedz mnie interesuje tylko w momencie jesli renta jest gdzie powinna byc czyli u wlasciciela i to tyle. no ale stwierdzic moge - zadnych wartosci, zadnych. takze jakim prawem przesylka jest zatrzymywana przez tak dlugi czas. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alassssmakotaotataa
chcialam jeszcze napisac, że nie mając potrzeby zadawania pytania nie zadałam go. a po co i tyle. tak jakbym innych wartosci sama nie miala tylko zadawac pytania ludziom??? których odpoiwiedzi mnie nie interesują i tyle. jeszcze ktoś pomyśli, że mi na czymkolwiek zależy co ci ludzie sobą prezentują. a niby co sobą prezentują? dlatego ani tego pytania nie zadaje ani poprzedniego. zadnego. nic mnie nie obchodzi. ale pytanie gdzie moja renta i to wszystko :( gdzie jest moja renta????!!!! jedyne pytanie na które odpowiedz mnie interesuje tylko w momencie jesli renta jest gdzie powinna byc czyli u wlasciciela i to tyle. no ale stwierdzic moge - zadnych wartosci, zadnych. takze jakim prawem przesylka jest zatrzymywana przez tak dlugi czas. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość vcjeuedytd
Owca jak zwykle musiała się zesrać nie na temat