Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załóż konto:):)

Dlaczego Wy mężczyźni nie okazujecie swoim kobietom czułości??

Polecane posty

Gość Dojrzałe_wino
IMO,jak już gdzieś jesteś,to albo o cyckach albo z Iftar robisz jak zwykle zamieszanie 😡

Gość IMO12391
Dojrzałe_wino "IMO,jak już gdzieś jesteś,to albo o cyckach albo z Iftar robisz jak zwykle zamieszanie" ­ No patrzcie jak ludzie szybko zapominają. A tyle serca i powagi włożyłem w pierwszą wypowiedź i co? Krytyka i fochy Iftarki. :P

Gość burgund edynburgc
Takich wybieracie.

Gość wafle lubie
I tak juz tego nie zmienisz i nie masz co do tego go zmuszac, bo chyba nie chcesz zeby to bylo sztuczne. Poprostu mussiz sie pogodzic, ze juz tak nie bedzie i pozalowac, ze tak nie ma.

Gość kamil jgora
trzeba okazywać kobietom czułość zarówno przez słowa jak i przez seks. A najlepiej to robić w jednym czasie.

Gość wafle lubie
tzn mozesz pozalowac sobie, ze tak nie ma.

IMO jakie propozycje matrymonialne? To ja coś przeoczyłam :P Wręcz przeciwnie, fotka jest robiona później niż poprzednie :)

Gość wafle lubie
A ta jak sie chwali ta fotka :) Jezdzisz na nartach, albo snowboardzie ?

Niestety do tej pory mi nie po drodze było z nartami, ale na przyszły rok mam ambitny plan rozpoczęcia nauki w tym zakresie. Jeszcze tylko nie wiem co wybrać czy narty, czy snowboard. No i odpowiednie miejsce na naukę muszę wybrać :D

Gość wafle lubie
Zasugerowalem sie tym zimowym zdjeciem :) Eeeee tam szybko sie nauczysz, mowie Ci :) A jesli chodzi o miejsce to oczywiscie gory najlepiej. Na poczatek jakis lagodny stok i bedziesz smigac po tygodniu jak dzika :)

Gość Kuamiesz krasnalu
kobietom należy okazywać najwyższe uwielbienie,zwłaszcza jeśli są piękne i nadzwyczaj inteligentne,nawet bardziej niż Iftar :classic_cool:

Gość IMO12391
Kuamiesz krasnalu "kobietom należy okazywać najwyższe uwielbienie(...)" %#173 A odwdzięczą się wiernością i uwielbieniem. :classic_cool: %#173 Frog - kiedy ślub z Waflem? :P

Gość IMO12391
Ale dałem ciała z oddzielaniem akapitów. :D ­ Wszystko przez Iftarkę. :P

Imo zdecydowanie okulista raz nie widzisz jak Ci pokazują, a innym razem widzisz coś czego nie ma :P wafle lubie: to zdjęcie z sanek :P

Wyjaśnijmy sobie: wszystko, zawsze jest przez iftarkę. Koklusz u pingwinów też :classic_cool:

Gość swdasdff
Ale nudy. IMO12391 to dlaczego nie okazujesz do jesnej cholery tych uczuc ?:D

Gość swdasdff
Wszyscy wiedza, ze to o Tobie ten temat.

Gość IMO12391
WomanInTheFog "Imo zdecydowanie okulista raz nie widzisz jak Ci pokazują, a innym razem widzisz coś czego nie ma" ­ Frog - prawdopodobnie pokazałaś, ale były przykryte śniegiem. Żądam powtórki. :classic_cool: ­ ifka* "Wyjaśnijmy sobie: wszystko, zawsze jest przez iftarkę. Koklusz u pingwinów też" ­ Iftarko - dobrze, że to tylko krztusiec, a nie żadna choroba weneryczna...i to u zakonnic. :P

Gość IMO12391
swdasdff "IMO12391 to dlaczego nie okazujesz do jesnej cholery tych uczuc ?" ­ Co chwilę gotów jestem obdarzyć uczuciem zdjęcie krągłych piersi, a tym jeszcze mało. :classic_cool:

Gość IMO12391
O uczuciach Iftarko, o uczuciach. :P

Gość Krasnal,zarzucasz MI kuamstwo?
Piękne kobiety POZWALAJĄ się uwielbiać,zwłaszcza gdy mają tak szlachetną urodę,którą poświadczyć mogą na kafe ;) A ich tzytzki zarezerwowane są dla jedynego,najlepszego :P

Gość swdasdff
No to musisz okazywac 24 godziny na dobe i uzywac roznych wyrafinowanych technik masazu erotycznego :)

Gość swdasdff
ifka* a Ty nie tylko o jednym? Otworz sie przed nami. Idz na calosc :D

Gość IMO12391
Krasnal,zarzucasz MI kuamstwo? "Piękne kobiety POZWALAJĄ się uwielbiać,zwłaszcza gdy mają tak szlachetną urodę,którą poświadczyć mogą na kafe A ich tzytzki zarezerwowane są dla jedynego,najlepszego" ­ Uroda poświadczona, ale czy owe cycki będą nadawały się dla NAJLEPSZEGO. Wszakże z walorami Kafeterianek bywa niezbyt wybujało. :P &173 swdasdff "No to musisz okazywac 24 godziny na dobe i uzywac roznych wyrafinowanych technik masazu erotycznego" ­ Nie przesadzajmy - odpoczynek jest wskazany. Krasnal też człowiek...pomimo, że kieszonkowy. :classic_cool:

kobiety też nie okazują, bo jak mają dziecko, to tylko dziecku, a jak facetowi to tylko interesownie

Gość IMO12391
ifka* "Ja zdecydowanie o drugim" ­ Iftarko - ja zawsze powtarzam, "najpierw kino i kolacja". ;)