Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bozenka;d

jestem w ciemnej dupie.

Polecane posty

Gość Bozenka;d

Na pocztku bylo okey, rodzice mieli dosc pieniedzy zebym nie musiala pracowac, oplacali mi mieszkanie na studiach, 600 zł. plus 200 na szkole i 200 na jedzenie, Mowili ze albo pracuje, albo studiuje. No wiec studiowalam. Pierwszy raz spoźnili sie z oplatą mieszkania tydzien, do 5 dnia kazdego msiesiaca maoją wplacac. Dziś jest 9, i wlascicielka znowu pretennsje, ze nie wplacone. Dzownie do mamy od wczoraj, nawet nie dobiera, nie wiem. Stawia mnie w niezrecznej sytuacji. Jak nie ma kasy to moze powiedziec, ja zrezygnuje ze studiow i pojde do pracy, a nie takie akcje, nei rozumiem jej zachowania, nei wiem, co robic.

Gość Onskduahnkdsjnks
to faktycznie troszke glupio z jej strony.

Gość dikdik
a nie pomyślałaś, że może coś się stało???? myślenie tylko o sobie , może warto stanąć w obronie mamy , hmmm w końcu parę dni spóźnienia to jeszcze nic wielkiego, wystarczy właścicielce mieszkania o tym powiedzieć

Gość Onskduahnkdsjnks
znam swoją matke 21 lat i wiem, ze nie odbiera wlasnie dlatego. I nie oskarazam jej o nic, tylko nie wiem co robic.

Gość Bozenka;d
znam swoją matke, i wiem,z e dlatego nei odbiera. Dzwonilam do Ojca i powiedzial, ze nie wie kiedy wplaca.