Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neokartka

i znow o wozkach - tym razem nietypowo

Polecane posty

Gość neokartka

czy mozecie polecic jakis wozek dla rodzenstwa? malenstwo urodzi sie w lipcu, starsze dziecko bedzie mialo wtedy rok i 4mce. czy taki bylby ok, czy ktoras mama go uzywa? http://allegro.pl/tandem-deluxe-k-74-elegant-rok-po-robku-kees-i2905026317.html zalezy mi na takim jedno za drugim bo latwiej sie nim zmiescic np w kasie w sklepie. nie wiem tez co myslec o takich "pietrowych" wozkach? czy mniejsze dziecko czuje sie komfortowo w tej gondoli pod spacerowka? co myslicie o tym wozku? http://www.bobowozki.com.pl/info_pages.php?pages_id=6 cena dosc wysoka i nie wiem czy sie oplaca.

Ja mam na takiej zasadzie jak ten z pierwszego linku. U mnie super się sprawdza. Młodsze od urodzenia jeździło z tyłu a teraz(ma rok a starsza 2 latka) wymieniają się. Ja polecam.

Gość neokartka
dzieki. a ciezki taki wozek jest? i co z pokrowcem na nozki dla dziecka z tylu kiedy juz podrosnie? nigdzie o nim nie wspominaja wiec nie wiem czy go nie ma? i czy w rzeczywistosci ten wozek jest bardzo dlugi? na zdjeciach wyglada dosc zgrabnie...

Gość co prawda...
U mnie dwa lata różnicy i nie kupowałam specjalnie takiego wózka, przemęczyłam się przez początkowy okres. Jednak gdybym miała kupić to taki, gdzie dzieci siedzą jedno za drugim, ale z możliwością obrócenia jednego z siedzeń tak by dzieciaki mogły siedzieć twarzą do siebie. Podczas nudnych spacerów dzieci same sobie by umilały czas zabawą ;). Widziałam taki u jednej mamy co ma bliźniaki, ale nie wiem jaka firma produkuje takie modele.

Gość 3568kjf
straszne kolubryny tego typu wozki

Gość neokartka
wozek twinni ma moja kolezanka, ktora ma blizniaki. jest ogromy, dlugi, niezgrabny. w dodatku gondole sa tak malutkie, ze dzieci juz sie ledwo w nich mieszcza a dokladnie dzis skonczyly 4 mce.

Gość neokartka
wozek twinni ma moja kolezanka, ktora jest mama blizniakow. wozek jest ogromny i strasznie dlugi. w dodatku gondole sa tak male, ze dzieci juz ledwo sie w nich mieszcza a dokladnie dzis skonczyly 4mce

ha ha znajoma ma taki fajny jest, zgrabny i wygodny i jak jedno przestanie korzystac to mozna przerobic na jedynke

Gość neokartka
widzialam phil and ted's na zywo. jakos nie przemawia do mnie wlozenie noworodka do tego "worka" dolnego, moze gdy mlodsze z dzieci juz siedzi to tak, ale wczesniej raczej nie.

Gość neokartka
hmmm no niby na korzysc tego wozka przewia to, ze rzeczywiscie jest zgrabny, ale nie jestem do konca przekonana. a wiesz moze jak jest z dostepem do "dolnego" dziecka? wozek widzialam na ulicy i nie moglam go obejrzec dokladnie, ale ze zdjec wydaje sie jakby dostep do dziecka byl mocno ograniczony.

wiesz co trudno mi powiedziec, chyba kwestja pzyzwyczajenia, najlepiej znalesc sklep gdzie ozna obejrzec i obmacac :D

Gość adzia1982
ja miałam z tego pierwszego linku tylko czerwony...między dziećmi 13 miesięcy różnicy...jeździliśmy 1,5 roku