Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Not happy in england

Co sądzicie o 8 funtach na godzinę?mało czy sporo?

Polecane posty

Zarabiam tyle,wiem,że nie jest to majątek,ale z drugiej strony nie znam zbyt wielu osób,które mają więcej(i to nie tylko spośród Polków,ale nawet Anglików).Pytam,bo Pracuję w Anglii dopiero od pół roku i nie wiem czy mam szansę znależć coś lepiej płatnego,a obecna praca jest mega wkurzająca.

to moze zmien srodowisko na takie gdzie sie zarabia w godzine 180 funtow, hm?;-)

To może Ty,ROR zacznij żyć innym życiem niż tym na Kafe???Hmm...wszędzie Cię tutaj widać,zawsze ze złosliwym językiem,a podejrzewam,że gdybyś miała naprawdę te 180 f/h to miałabyś ciekawsze rozrywki niż forum internetowe. Żeby nie było-ja tu czasami zaglądam,aby się czegoś dowiedzieć,a nie dowalac ludziom swoją złośliwością.

mozesz sie rozgladac przeciez nie rezygnujac z pracy. A 8 funtow to ani malo, ani sporo, ale szalu nie ma :)

Gość 8 funtów
to nie zła płaca.. kumpela pracuje od 6 lat i dostaje teraz 9/h, a początku miała 6/h jeszcze zalezy jaka pracę wykonujesz...

Właśnie tak robię,rozglądam się cały czas,ale wszedzie jest praca za niższą stawkę. :-( a Za 6.08 to już całkiem nie chcę pracować.

Do 8 funtów-właśnie o to mi chodzi!Dopiero praktycznie tutaj przyjechałam(6 miesięcy temu),jest to moja 1 praca tutaj,na początek dostałąm 7/h,a teraz podwyżkę 8/h.Wiem,że to NIE SĄ kokosy,ale porównując do innych ludzi,którzy mieszkają na Wyspach bardzo długo,to chyba nie mam tak żle Pracuję w pubie.

Gość traaaaaaa
Oh jak ja bym chciala miec te 8 f,przyjechalam nie dawno i nie mam pracy,takze dla mnie te 8 f by bylo wielkie;)

Gość traaaaaaa
Oh jak ja bym chciala miec te 8 f,przyjechalam nie dawno i nie mam pracy,takze dla mnie te 8 f by bylo wielkie;)

Gość mendolinda
jak za prace w pubie 8 funtow to spoko wiec nie masz co wybrzydzac, jesli chcesz lepiej platna prace to musisz miec jakies kwalifikacje i szukaj dalej, ja zaczynalam od pracy w pubie za 5 f za godzine teraz mam 25 za godzine w zawodzie, ale nie spadlo mi to z nieba tylko wytrwale darzylam do celu

udzerz w stol a nozyce sie odezwa;-) [zgłoś do usunięcia] Not happy in england To może Ty,ROR zacznij żyć innym życiem niż tym na Kafe???Hmm...wszędzie Cię tutaj widać,zawsze ze złosliwym językiem,a podejrzewam,że gdybyś miała naprawdę te 180 f/h to miałabyś ciekawsze rozrywki niż forum internetowe." xxxx nie podoba sie odp/ nie ma sie nixc do powiedzenia - toi sie robi wycieczki osobiste do interlokutorow, co nie?;-) topik jest o twoim niezorientowaniu finansowym, nie moim - ja nie zkladam;-) o proponuje wypowiadac sie we wlasnym imieniu a nie tzw "wszystkich" - no chyba ze solo czujesz sie niepewnie?;-) xxxxx Żeby nie było-ja tu czasami zaglądam,aby się czegoś dowiedzieć,a nie dowalac ludziom swoją złośliwością. xxxx kazdy widzi rzeczywistosc [przez wlasny pryzmat - as easy as it is;-) a na przyszlosc radze doprecyzowac ze chodzi ci tylko o srodowisko pracownikow niewykwalifikowanych;-)

udzerz w stol a nozyce sie odezwa;-) [zgłoś do usunięcia] Not happy in england To może Ty,ROR zacznij żyć innym życiem niż tym na Kafe???Hmm...wszędzie Cię tutaj widać,zawsze ze złosliwym językiem,a podejrzewam,że gdybyś miała naprawdę te 180 f/h to miałabyś ciekawsze rozrywki niż forum internetowe." xxxx nie podoba sie odp/ nie ma sie nixc do powiedzenia - toi sie robi wycieczki osobiste do interlokutorow, co nie?;-) topik jest o twoim niezorientowaniu finansowym, nie moim - ja nie zkladam;-) o proponuje wypowiadac sie we wlasnym imieniu a nie tzw "wszystkich" - no chyba ze solo czujesz sie niepewnie?;-) xxxxx Żeby nie było-ja tu czasami zaglądam,aby się czegoś dowiedzieć,a nie dowalac ludziom swoją złośliwością. xxxx kazdy widzi rzeczywistosc [przez wlasny pryzmat - as easy as it is;-) a na przyszlosc radze doprecyzowac ze chodzi ci tylko o srodowisko pracownikow niewykwalifikowanych;-)

Gość pijawka z kaluzy
ror stuknij sie w ten pusty leb kaszalocie z wielkim pryszczem na nosie. ty brytyjski zmywaku 🖐️

Gość waz zbozowy w rozporku wertypa
znowu ta ROR i jej durne powiedzonko as easy as it is... nudna jestes juz z tyms woim zamulaniem, pewnie cie dawno nikt dobrze nie przelecial bos taka zgnusinala i zlosliwa! znajdz sobei dobrego ruchacza to po paru sesjach odzykasz humor i nie bedziesz tu przytruwac

Gość waz zbozowy w rozporku wertypa
znowu ta ROR i jej durne powiedzonko as easy as it is... nudna jestes juz z tyms woim zamulaniem, pewnie cie dawno nikt dobrze nie przelecial bos taka zgnusinala i zlosliwa! znajdz sobei dobrego ruchacza to po paru sesjach odzykasz humor i nie bedziesz tu przytruwac

Gość pytanie podstawowe..........
ile zarabialas w pl? bo pewnie mniej skoro wyjechalas do uk a wiec nie narzekaj bo masz tak czy siak wiecej

Gość dfvcbbn
ja powyzej 6,19 nie moge znalezc ostatnio

Gość llunatyczka
To mniej niz srednia krajowa. Srednia krajowa to 26 tys rocznie.

" pijawka z kaluzy ror stuknij sie w ten pusty leb kaszalocie z wielkim pryszczem na nosie. ty brytyjski zmywaku " xxxxx hmmm;-) jest takie przyslowie "kto sie przezywa ten sie tak sam nazywa";-) albo, alternatywnie, mowi o swojej sytuacji;-) ;-) ;-) wiedze ze frustracja komus uszami wychodzi;-) i tak oczywiscie "siedze na zmywaku" i walsnie sobie ekran kompa zachlapalam ;-) ;-)

"waz zbozowy w rozporku wertypa znowu ta ROR i jej durne powiedzonko as easy as it is... nudna jestes juz z tyms woim zamulaniem" xxxxxx ale widze, ze ty nadal czytasz z pelnym zaangazowaniem jednak;-)) nawet jak pisze nudne rzeczy;-) ;-) ;-) xxxxx pewnie cie dawno nikt dobrze nie przelecial bos taka zgnusinala i zlosliwa! xxxxx ;-)) no argument mnie "powalil";-)) ;-) oczywiscie nikt mnie niegdy nie przelecial;-) ani o wibratorach niegdy nie slyszalam;-) ale jakby mnie byle facecik przelecial - to od razu bylam "szczesliwa" i slkomlala na forum, ze zarabiam 8 funtow ;-) xxxxx znajdz sobei dobrego ruchacza to po paru sesjach odzykasz humor i nie bedziesz tu przytruwac xxxx kazdy postrzega rzeczywistosc prze wlasny pryzmat;-) widocznie ty tak masz - brak cyt. "ruch...nia" = zly humor, a twoj post rzeczywiscie tryska optymizmem;-) as easy as it is;-)

Pieniadze są bez sensu! Tylko minimum egzystencji! Za dużo pieniedzy to zło! Za mało forsy to to samko! kasa musi być na zakupy! Miłość najlepsza jest! Sex też miły i zdrowy! Cwaniaczki opoluja na frajerów, a frajerzy ruchaja cwaniaczki! kazdy z kazdym się piepszy od dawien dawna! I tak juz pozostanie! Cwaniaczka frajera na ciążę nie złapie, lecz cwaniak frajerke zawsze zapłodni!

Gość lkjhgfsasdfbgn
jak na poczatek to 8 funtow jest w miare. Ja mam 11,50 aktualnie i rozgladam sie za czyms lwpiej platnym.

Do-lkjhgfsasdfbgn Czym się obecnie zajmujesz?jaka branża? Do Facet 86- Na rękę?W jakiej branży i w jakim mieście?Ile wychodzi na h?

sorry miało być 1288. Na rękę 1888 ma section manager. chichester food manufacturing. Dobrze że za marzenia nie karają bo by mnie do pierdla zamknęli na długo.

Gość dorzuce ssswoje
uwazam, ze jestes w dobrej sytacji. 6 miesiecy w uk i juz masz 8. ale dobrze, ze kombinujesz, nawet jesli nic z tego nie wyjdzie. ja mam po 2,5 roku w uk 10 funtow/godzine. kokosy to nie sa, wystarcza mi i praca lekka, w wiekszosci czasu po prostu sie nudze. wczesniej gdy szukalam pracy bylo sporo ofert, ale za najnizsza krajowa niestety. czasami tez na poczatek daja psie pieniadze, z obietnica, ze z czasem sie polepszy, ale to nigdy nic pewnego... kolezanka zmienila prace, przeprowadzila sie do innego miasta i po 3 miesiacach okazalo sie, ze zwalniaja ludzi, w tym ja

"dorzuce ssswoje uwazam, ze jestes w dobrej sytacji. 6 miesiecy w uk i juz masz 8. ale dobrze, ze kombinujesz, nawet jesli nic z tego nie wyjdzie. ja mam po 2,5 roku w uk 10 funtow/godzine. kokosy to nie sa, " xxxx a ja proponuje zmienic nadal otoczenie na ludzi kt zarabiaja 180 na godzine, po co sie porownywac do najnizszych zarobkow w panstwie? (jakimi sa stawki godzinowe za sprztanie itp.)

Gość fewerfgrf
ROR,a ja proponuję abyś samotna kobieto wreszcie znalazła kogos realnego do pogadania,bo zanudzasz na polskim forum całe dnie. Cierpisz na syndrom samotnosci czy posiadasz jakieś zaburzenia psychiczne?

ROR, Skarbeńku złoty... 180 GBP per hour happens more often than you would like to think. ;) Idźże, złotko, na siłownię, poczytaj książkę, nie wiem czy widzisz że praktycznie nikt nie chce z Tobą rozmawiać. ;)

i przybiegly pieski ujadac:-) "fewerfgrf ROR,a ja proponuję abyś samotna kobieto wreszcie znalazła kogos realnego do pogadania,bo zanudzasz na polskim forum całe dnie. Cierpisz na syndrom samotnosci czy posiadasz jakieś zaburzenia psychiczne? azyShadeOfWinter" xxxx i kolejny szczekacz;-) xxxxx ROR, Skarbeńku złoty... 180 GBP per hour happens more often than you would like to think. Idźże, złotko, na siłownię, poczytaj książkę, nie wiem czy widzisz że praktycznie nikt nie chce z Tobą rozmawiać. xxxx ty jakos post do mnie zadresowalas jednak zabko;-) czyzby schizofrenia?;-)