Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Widziałyście ;/;/;/;/;/

Filmik z poorodu:)

Polecane posty

Gość zielone konwalie
nie robi za mnie wrażenia fizjologia porodu na tym filmie, przezyłam to i to wacale nie jest tak źle jak wygląda, zresztą mnie ten film na końcu wzrusza :)

W tej fazie porodu nie czułam w ogóle bólu. Najgorsze dla mnie były skurcze. Ale wszystko jest do przeżycia :)

Gość Ja mam nadzieję
że też to jakoś przeżyje:) ale właśnie słyszałam że samo parcie już tak nie boli jak własnie skurcze....:(

Gość Weronika90000
nie bój się ładne dziecię sie po prostu urodziło ;))

Gość tortillla
Oj, tam ladny naturalny porod. Tak jak trzeba, w kucki, bez zadnych interwncji, naciec. W zasadzie to bez pomocy i tak to powinno wygladac Ogladalam taki na lezaco, z nacieciem, gdzie prawie wyciagaja to dziecko na sile, to jest niefajny widok. Kobieta bierna a wszyscy przy niej robia, ona niby prze z calej sily ale pod gore wiec jest ciezko

Gość ja robie akurat
nie wiem jak kobieta moze pozwolic zeby filmik z porodu dawac do netu :O ja bym nier chciala zeby pare tys ludzi ogladalo moja pipe i to ja sie zachowywalam rodzac dziecko, chuba bym sie ze wstydu spalila.

Gość zxzx
A po co oglądać filmy z porodu? Wiadomo że swojego porodu nie ogląda się z takiej perspektywy. Oglądacie a potem panikujecie na zapas.