Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frekendeks

Krew Po Masturbowaniu w spermie

Polecane posty

Witam mam 18 lat i od 4 dni problem. Nie wspolzyje jeszcze ze swoja partnerka. Pewnego dnia ona mnie masturbowala bylo wszystko ok normalny wytrysk po czym w ten sam dzien robila to drugi raz i zaczol sie problem w wytrysku mialem slady krwi nie duze. Wystraszylo mnie to bo przez cale swoje zycie nigdy takiego czegos nie mialem zadnych problemow. Na drugi dzien postanowilem sprawdzic czy problem sie pojawia masturbowalem sie sam i wytrysk byl normalny bez sladow krwi wszystko ok. 2 dni pozniej problem sie powtorzyl znow dziewczyna mnie masturbowala i znow pojawila sie krew w wytrysku potem przylozylem chusteczke do ujscia cewki moczowej i byly plamki krwi na chusteczce tak jakby ta krew wydobywala sie z cewki po jakis 5 minutach juz nie lecialo nic czulem lekkie pieczenie w cewce. Teraz mam pytanie czy moze to byc podraznienie cewki ze moja partnerka mnie jakos urazila obtarla i stad ta krew ?? czy jest to jakis inny problem nigdy do tad mi sie takie cos nie zdazalo jak oddaje mocz tez jest wszystko ok zadnej krwi nic na co dzien tez nie odczuwam zadnego bolu. Jeszcze dodam ze czulem takie pieczenie jakbym mial jakas rane w tym ujsciu cewki moczowej oczywiscie to juz po wytrystku czulem. Na co dzien ujscie cewki wyglada normalnie a w tych dwoch przypadkach bylo zaczerwienione tak jakby podraznione sam nie wiem. Prosze o pomoc czy mam sie tym przejmowac czy wybrac sie do urologa ??

Gość acordeon
człowieku!!! zastanów się co piszesz jak ona mogła ciebie masturbowac?!!!!!

Moze zle to napisalem po prostu Jak mam ci to napisac miala reke w moich batkach i bawila sie moim praciem..

Gość acordeon
widac,że nie masz o tym zielonego pojęcia

Gość Bilajda
Możewnie ma dłuższe paznokcie, niż Ty.;)

Gość Bilajda
Pewnie ma dłuższe paznokcie, niż Ty.;)

Dobrze ze ty masz pojecie moze i nie mam. Dlatego pisze z prosba o pomoc. Nigdy dziewczyna ci nie trzepala kapucynaa sry za okreslenie ...

Gość Bilajda
Ech... podrapała Cię pewnie💤

Gość acordeon
To trzepała,a nie onanizowała!

Gość Bilajda
Już nie badz taki małostkowy... Wiadomo o co chodz...

bonyyy czlowieku ciesze sie ze jestes taki obeznany wszystko wiesz jak sie poprawnie nazywa a masturbowanie to nie przypadkiem walenie kapucyna ;/ z tym onanizowaniem to walnolem glupote ale chyba walenie kapucyna mozna nazwac masturbacja... Moze ja sie myle ale tu nie o to chodzi kazdy normalny sie domysli i nie praw mi lekcji jak sie co prawidlowo mowi tylko napisalem o pomoc zwiazana z czym innym a nie o to czy Moja dziewczyna mi walila czy onanizowala czy masturbowala..

Wlasnie tez mysle ze mnie podrapala ale ze akurat ta krew jest z tej dziurki na zoledziu inaczej nazywana ujsciem cewki moczowej. A nie np. z zoledzia No ale jezeli na drugi dzien sobie sam walilem i nie bylo nawet kropeczki krwi a papier tez przykladalem do cewki i 0 sladow normalny wytrysk. Wogole to czulem wtedy taki bol jakby mnie ktos tam urazil zadrapal albo nie wiem przytarl. Ja po prostu juz caly spanikowany jestem bp sie naczytalem o tych roznych mozliwosciach w tym i o Raku i boje sie.

Gość Jola Sz.
to moga byc problemy z prostata IDZ DO UROLOGA!!!

ale nigdy nic mi nie dolegalo dopiero od 4 dni i to za pierwszym razem tak i potem normalnie i za 2 dni powtorka i to tylko wtedy gdy dziewczyna to robila. Chociaz przeciez wczesniej tez to robila i nic nie bylo sam nie wiem. Nie za mlody na prostate jestem ?

Gość lalalalallala
ja bym powiedziała że to może być zapalenie tak jak u kobiet jest pęcharza to u mężczyzn fiutka