Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolek

skonczył ktos s tad technikum mechaniczne ?

Polecane posty

Gość rolek
ee to chyba nie sprzegło cardana

Gość tm1975
kgo -to pewnie dopuszczalna wttzymalos na rorciaganie lub sciskanie stala wartosc dla danej stali ,w tablicach znajdziesz i wspolczynnik bezpieczenstwa -ta druga wartosc

Gość rolek
eh to poco on to liczył ?

Gość zwykłe sprzęgło cardana
połączenia śrubowe? licz wytrzymałość na ścinanie. stal st 35.... ja pierdole:O

Gość rolek
ale jak mona sobie dane przyjmować eh dzieki tom że prubujesz ale tak tego niezrozumie chyba ;/

Gość rolek
no normalnie masz ucho i w środku bolec a ide polskiego sie uczyć eh trzeba ściagać .

Gość rolek
co stego że mam dobre oceny jak tego nieczaje co mi to da . jestem 100 lat za łepkami co sa teraz na górze ehh to niema sensu ta nauka

Gość rolek
najlepiej było by saie narabac i przez 2 tygodnie zapomniec o świecie całym;/ i sobie na ławeczce leżeć i żebrac na piwko , a nie myślec 3 dni o zadaniu które taak sie niezrozumie ;/

Gość tm1975
masz obliczyc srednice sworznia ,ktory przeniesie dopuszczalne obciazenia na scinanie i wymiary ucha ,ktore przeniesie dopuszczalne obciazenia na rozciaganie i sciskanie .naj pierw oblicz przekroje sworznia i widelek

Gość rolek
może leiej było by sie uczyć tego polskiego ?bym, sie ortografi nauczył i by niebyło problemów .

Gość rolek
załamałem się ;(

Gość rolek
może leiej było by sie uczyć tego polskiego ?bym, sie ortografi nauczył i by niebyło problemów .

Gość tm1975
go -to pewnie dopuszczalna wttzymalos na rorciaganie lub sciskanie stala wartosc dla danej stali ,w tablicach znajdziesz

Gość rolek
jak można coś czaić jak sie nierozumie nawet jak działa głupi komputer , czy jak dział laser

Gość rolek
jak można coś czaić jak sie nierozumie nawet jak działa głupi komputer , czy jak dział laser

Gość rolek
znalazlem już ehh ale całe zadanie to jest na puł strony a4

Gość tm1975
oblicz najpierw przekroje sworznia i widelelk ,ktore wytrzymuja dopuszczalne obciazenia na scinanie sworznia ,na rozciaganie i sciskanie widelek ,dobierasz wymiary polaczenia i jest ok.

Gość tm1975
jestes chyba pulglowek chyba

Gość tm1975
na puł? to ja dziekuje,

Gość rolek
eh niema naszczęscie jutro tego dziadostwa !!!!!!! ehhh musze od kolegi wyździerbolić informacje by mi to wytłumaczył .

Gość rolek
ehh dzieki za pocieszwenie . a idź ty madry i sobie zarabiaj ta kase .

Gość rolek
sory ale mnie depresja już dopadła przytemu ehh może bym to obliczy ale to wzory trzeba upożadkować sobie a to nietakie proste potem skasdś dane wziać eh samemu sobie niektóre wymnyślic .

Gość rolek
sory ale mnie depresja już dopadła przytemu ehh może bym to obliczy ale to wzory trzeba upożadkować sobie a to nietakie proste potem skasdś dane wziać eh samemu sobie niektóre wymnyślic .

Gość hbkgvb
rolek najlepiej było by saie narabac i przez 2 tygodnie zapomniec o świecie całym;/ i sobie na ławeczce leżeć i żebrac na piwko , a nie myślec 3 dni o zadaniu które taak sie niezrozumie;/ Kicusiek, Ty mnie rozkładasz :-D :-D może Ty byś mógł być jakimś komediantem! :-D

Gość hbkgvb
sory ale mnie depresja już dopadła przytemu ehh może bym to obliczy ale to wzory trzeba upożadkować sobie a to nietakieprostepotem skasdś dane wziać eh samemu sobie niektóre wymnyślic . Hahaha :-D Ty sobie chyba jaja robisz, śmieje się tu jak głupia

Gość rolek
ta może bym był komenidiantem jednak niemam ciałka na aktora ;( i mam depresje .

Gość hbkgvb
Eeeee, tam...widziałes niektórych aktorów? Taki Gerard Depardieu...brzydki jak cholera, a kasę tnie. A depresji nie masz ciolku tylko rusz tyłek i idź do tego kumpla, pouczcie się razem, zawsze razniej. Thanks for making me laugh.

Gość rolek
ta kumpel 5 km od domu a pozatym ja już go wkużam bo zaduzo od niego chce depresje mam takie czasowe nachodza mnie załamania . ehh tylko aktorem zostać to nietak łatwo :)

Gość rolek
ta kumpel 5 km od domu a pozatym ja już go wkużam bo zaduzo od niego chce depresje mam takie czasowe nachodza mnie załamania . ehh tylko aktorem zostać to nietak łatwo :)

Gość oooooo kto wrocil
rentajo jak tam kolega co mial ci najebac za dziewczyne? :D :D