Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsafgssasdasd

Nie dam na WOŚP, Owsiak to skrajny lewicowiec jest!!!

Polecane posty

skoro nie jesteś wierzący to nie wiem z czego wynika tówj problem, ale żyjesz wg zasady sam nie chce i komus nie dam...

i jakim prawem sobie ustalasz wyzszośc swoich poglądów nad moimi i innych?? a moja matka i ojciec są po 50tce i dziadkowie po 80tce i są za eutanazją... i śmiesz głosić, że masz więcej rozumu od kogoś o innych poglądach... świetny agrument

Gość vertigo balans
vertigo balans ludzie religijni nie mogą dyktowac innym co mają robić Ale ty dyktujesz :D Wara od Owsiaka. Twoje słowa :D To jest twój substytut religii, Owsiak i lewicowe wyobrażenia o człowieku.

owsiak robi wosp BO jest lewicowcem. prawicowcy buduja swiatynie i daja na tace. lewicowcy buduja dobro spoleczne.

Gość niesforna marcelina
nigdy nie dalam i nie dam :o nie raz widzialam jak popierdala ulicami miasta. pamietam jak zbieral na ofiary wypadkow a sam zapizdzal 100 po czerniakowskiej. ma wypasiona siedzibe firmy ktora znajduje sie obok mnie. juz wole sama do domu starcow kase zaniesc :o

Gość vertigo balans
Przecież, ja nigdzie nie odniosłem się do eutanazji, ani twojej szanownej rodziny. Ja tylko napisałem, że de facto, ty też wyznajesz swoją religię, po prostu w coś wierzysz. Twoja wola, ale nie oczekuj od innych, że muszą wierzyć w to samo. Zatem kwestionujemy świętość Owsiaka, tym bardziej, że on żyje tu i teraz i wpływa na ludzi, na przykład na ciebie. I odwrócę twoje pytanie: a kto tobie daje prawo do odsądzani osoby, której nie znasz od elementarnej przyzwoitości i pogardzania czymś czego nie rozumiesz, czyli szeroko rozumianymi poglądami prawicowymi, konserwatyzmem? No kto? Owsiak? Twój święty? TVN? Bo co? Bo jak kto słucha Radia Maryja, to debil, ale jak ogląda show w TVN i Owsiaka w TVP to wyższa kultura?

czego się czepiasz tej religii?? ty popierasz prawicowe idee a ja lewicowe, tylko ze twoja idea polaga na tym , że sam nei chce i komuś nie dam. nie wiem dlaczego owsiak by nie miał wyrazac publicznie swoich pogladów, kazdy ma takie prawo. jedynie cie boli to, ze sie z nimi nie zgadzasz i możesz sie niezgadzac z czym chcesz...

vertigo balans sam zacząęś wypisywać że jesteś mądrzejszy i wiesz lepiej. a ja wuażam ,że moja idea jest lepsza dlatego, że jak ktos nie chce powiedzmy eutanazji, aborcji, in vitro czy związku partnerskiego to nie musi się tego podejmować i to kwiestia tyklko jego wyboru, a twoja zabrania wprowadzenia i dla tych co chcą i nie chcą.

wszystko się opiera na tym co naoisałam - sam nie chce i komuś nie dam dlatego wole lewicowe idee niż prawicowe, a ty sam zaczałęś się licytować, że twoje argumenty sa lepsze bo "jesteś madrzejszy" ":D a sama lewica nie ma nic wspolnego z tvn'em bo tvn to telewizja PO więc się lepiej dowiedz więcej jakie sa lewicowe media i inicjatywy znim będziesz rzucał tvnami i gazetami wyborczymi,...

Gość vertigo balans
Co to ma znaczyć? Dokładnie to co napisałem. On wyznaje poglądy, które można skrótowo nazwać jako lewicowe. W wielkim skrócie, człowiek jako przedmiot działania, formowania, przez państwo i jego instytucje, które ma go uczynić w sposób trwały moralnie lepszym, w oparciu o założenie, że można raz na zawsze poprawić kondycję moralną całej ludzkiej społeczności, nie tylko poszczególnych jednostek, ale WSZYSTKICH ludzi, tak by zapanowało powszechne szczęście. To są pomysły wzięte z Oświecenia (bzdurne i niebezpieczne bo prowadzące do ludobójstwa) i ćwiczone przez socjalistów utopijnych, aż do tych niby nieutopijnych jak Lenin, Stalin, Hitler i na przykład ostatnio Palikot. :classic_cool:

Gość vertigo balans
Ja nie napisałem, że jestem mądrzejszy, tylko, że ty czegoś nie rozumiesz. To nie to samo, szanowna Kurdupelko. Ale to już inna spraw, ja idę spać i życzę dobrej nocy

Gość vertigo balans
ps No dobrze... Gdzie widzisz tam jakiś żart?

to co napisałeś w skrócie znaczy: sam nie chce i komuś nie dam i wypisze jakies straszne porównania żeby przestraszyc ludzi kórzy nie wkiedzą po której stronie sie oprzeć. WSZYSTKO DOKŁADNIE ROZUMIEM

to co napisałeś w skrócie znaczy: sam nie chce i komuś nie dam i wypisze jakies straszne porównania żeby przestraszyc ludzi kórzy nie wkiedzą po której stronie sie oprzeć. WSZYSTKO DOKŁADNIE ROZUMIEM

Gość nick nie ma znaczenia
gdy ideologia zaczyna brać górę nad ideałami fundamenty zaczynają trzeszczeć ze szkodą dla wszytkich.

Gość vertigo balans
Z całym szacunkiem to nie są straszne porównania, tylko podane w wielkim skrócie fakty. Owsiakowi bliżej do Lenina (w sensie poglądów, nie działania! ja Owsiaka nie oskarżam o zapędy mordercze), niż to tak na oko wygląda. Samo wspominanie o eutanazji już o tym świadczy. Eutanazja to koncepcja lewicy. Polecam ci, może ci się zechce, obejrzyj film dokumentalny: "Eugenika w imię postępu". Tam jest świetnie pokazane, że socjalizm, lewica to ideologie zbrodnicze, lub co najmniej prowadzące do zbrodni.

i znowu wszystko się teoczy wokół tego, że sam nie chce i komuś nie dam, straszne porówania nic tutaj nie dadzą. a co do zbrodni to chyba kazdy rodzaj idei jest /był wykorzystywany aby usprawiedliwić zbrodnie albo zbrodnie nimi obraczyć. SAM NIE CHCE I KOMUS NIE DAM to woja idea,,,

Gość vertigo balans
ps sam nie chce... Ja osobiście to nawet jestem do pewnego stopnia zwolennikiem eutanazji ALE mam świadomość, że eutanazja to niebezpieczna sprawa, bo może służyć do wykańczania starych, niedołężnych ludzi. Widzę sprawę szerzej, nie tylko ze swojego punktu widzenia, bo tak uważam, bo mam taki pogląd i już! Niestety każdy kij ma dwa końce i tak samo jest z eutanazją. Można nią skrócić czyjeś cierpienia i można zabić kogoś, kto nie będzie miał nawet siły, możliwości by się obronić. Myślisz, że w takiej Holandii, nie ma staruszków, którzy się boją szpitali, swoich krewnych, domów opieki?

SZERZYSZ FAŁSZYWE FATKTY O EUTANAZJI!! CELOWO!!!- procedura uznania eutanazji jest bardzo skomplikowana i musi wyjść z inicjatywy chorego na wieloletnią , nieulaczalną i bolesną chorobę, muszą ja także poperzeć osoby z 2 rodziny , wtedy sąd dokąłdnie bada sprawe i często nie pozwala na eutanazje , bo istnieje nadzieja, albo choroba nie jest wystraczająco bolesna

Gość vertigo balans
Ale wcale nie! Nie ma takiej idei, która posłużyłaby do mordowania dziesiątków milionów ludzi w ciągu trochę ponad pół wieku, jak tylko socjalizm ze wszystkimi jego odmianami. Po prostu nie ma! Żadna wojna religijna nie zebrała tylu ofiar co sowiecki, chiński, koreański, kambodżański komunizm, hitlerowski socjalizm itp. Po prostu NIE MA! Lewica jest odpowiedzialna za najgorsze zbrodnie, które czyniła jak to głosiła i głosi dla dobra ludzi. Poczytaj, pooglądaj i się zorientujesz. Nie masz wiedzy i to wszystko, co nie znaczy, że nie możesz jej zdobyć. Pozdrawiam i już spadam ;)

kłamiesz każda idea była wykorzystywana do zbrodni min. religijna, lewicowa , prawicowa i inne!!! i SZERZYSZ FAŁSZYWE FATKTY O EUTANAZJI!! CELOWO!!!- procedura uznania eutanazji jest bardzo skomplikowana i musi wyjść z inicjatywy chorego na wieloletnią , nieulaczalną i bolesną chorobę, muszą ja także poperzeć osoby z 2 rodziny , wtedy sąd dokąłdnie bada sprawe i często nie pozwala na eutanazje , bo istnieje nadzieja, albo choroba nie jest wystraczająco bolesna

zachodnioeuropejska, współeczesna lewicowa ideaa nie ma najmniejszego powiązania ze zbrodniczymi rezimami jakie wymieniłeś!

Gość vertigo balans
Dyskusja z tobą jest nużąca, bo nie odnosisz się do tego co napisałem, jedynie do tego co sama sobie uznałaś za stosowne wyczytać. Ja nie napisałem, że inne idee nie były, nie są wykorzystywane do niecnych celów, tylko, że żadna z idei nie okazała się tak zbrodnicza jak socjalizm/komunizm. Jest różnica? Co do procedury, to tak to wygląda na papierze, ale w życiu to już bywa różnie. Pokusa by dziadzia wysłać na tamten świat, może być nieodparta, a lekarz, też może być gorącym zwolennikiem eutanazji, tak jak ty, bo po co się ma dziadzio męczyć? ;) Obejrzyj sobie: Eugenika w imię postępu. Znajdziesz to na stronach z filmami on line Spaaaaaaaadam, moja ty rycerska obrończyni owsiaczej eutanazji :D

Gość tiaa, co ma Owsiak do Hitlera
Mao,PolPota itd - popukaj sie w durny leb. I sprobuj zebrac choc troche kasy na pozyteczny cel i wtedy sie wymadrzaj

w twoich wypowiedziach nawet nie chodzi o lewicowość, tylko o konserwatywne poglądy, wszystko w myśl - sam nie chce i komuś nie dam, nie podoba mi się to wypiszę porównania do zbrodni

Gość vertigo balans
zachodnioeuropejska, współeczesna lewicowa ideaa nie ma najmniejszego powiązania ze zbrodniczymi rezimami jakie wymieniłeś! A jeszcze musiałem! I tu także się mylisz, bo zarówno ludzie lansujący te idee, jak i partie, które te idee wspierają, czy mają na sztandarach, wywodzą się w znacznej mierz z sowieckiego komunizmu. Przykład: Komunistyczna Partia Francji a także Włoch w pełni kontrolowana przez Związek Sowiecki. Partie Socjaldemokratyczne bardzo silnie spenetrowane przez agenturę sowiecką. Wybitni intelektualiści, lub za takich uznawani, artyści, chętnie przyznawali się do komunizmu w latach 30, 40, 50, 60 wręcz popierali Związek Sowiecki i to bardzo licznie i często za wynagrodzeniem z Moskwy. Teraz o obecnym pokoleniu 50, 60latków. Otóż ich życie ideowe, polityczne zaczęło się w okolicach 68 roku od Paryskiego Maja, kiedy to liczni młodociani wyznawcy zbrodniarza Mao, zrobili rozróbę we Francji. Otóż oni wprost popierali zbrodniczy komunizm i dzisiaj są ministrami, premierami, pisarzami, filozofami. Oni także mieli kontakty z lewackimi organizacjami terrorystycznymi takimi jak RAF, Czerwone Brygady, lub jej popierali. Tych ludzi w obecnej polityce Europy Zachodniej jest mnóstwo. Z całym szacunkiem, ty bardzo mało wiesz na ten temat. Już idęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę spać :D