Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:(:(:(:(:(:(:(:(

mam już dość

Polecane posty

mam już dość. mamy sie starać o dziecko, z mężem oczywiście. teraz zostałam zwolniona z pracy ale mam jeszcze te 3 miesiące żeby sie starać. mąż mi obiecywał ze sie o to dziecko będziemy starać a jak przychodzi co do czego to ze tak powiem spuszczałam sie na brzuch. po co robię testy owulacyjne, po co biorę duphaston (miałam plamienia przed okresem) jestem załamana, po co mi to obiecuje

mówi ze sie będziemy starać a jak przyjdzie co do czego to nie robimy tego

Gość dwa samce
nie da rady

Gość Kachna 1209
a ile jestescie po slubie?

Gość Obcy ósmy pasażer na stromo
a po nocy przychodzi dzień....

jak zajde w ciągu tych 3 miesięcy to mi muszą anulować wypowiedzenie. pozatym jak zapytałam czy sie staramy o ta ciążę to powiedział ze tak przecież nas stać. jestem załamana bo nie rozumiem tego. a jak nie uda sie teraz zajść to muszę znaleźć pracę popracować z rok albo dłużej a mam już 29 lat

5 miesięcy po ślubie. znany sie prawie 7 lat

Gość Kachna 1209
no masz racje dobrze by było zajść w ciąże w ciągu 3 miesięcy przynajmniej miałąbys chrobowe 100% płatne, no i dzidziusia :-)

Gość ghtrhthyththt
nawet jak nie znajdziesz nowej pracy to co? macierzynskie przysluguje tylko przez 4 miesiace, a watpie ze bys chciala brac wychowawcze

Gość ojtam ojtam
a napewno tak jest z tym zwolnienie? nie trzeba być po 12 tyg ciąży? dowiedz się - pozatym ty masz ciągotę na dziecko a facet nie - i uwierz że jego zdanie też się liczy bo potem zostaniesz sama z rycząco płacząco potrzebującym dzieckiem i będziesz ty ryczeć w poduszkę z samotności, nie wiedzy i odpowiedzialności a twój facet okaże się wtedy że jest beznadziejny i woli wyjśc z kolegami albo iść spać do salonu niż nosić pół nocy dziecko z kolką..

macierzyński jest sok roku a od września ma być wydłużony do roku. anulowanie wypowiedzenia, chorobowe całą ciążę plus macierzyński i zaległy urlop to prawie 2 lata.

macierzyński jest sok roku a od września ma być wydłużony do roku. anulowanie wypowiedzenia, chorobowe całą ciążę plus macierzyński i zaległy urlop to prawie 2 lata.

jeżeli tak jest to dlaczego poprostu mi tego nie powie? tylko obiecuje ze będzinw sie starać, przecież ja sie o to nie proszę

Gość ojtam ojtam
a napewno tak jest z tym zwolnienie? nie trzeba być po 12 tyg ciąży? dowiedz się - pozatym ty masz ciągotę na dziecko a facet nie - i uwierz że jego zdanie też się liczy bo potem zostaniesz sama z rycząco płacząco potrzebującym dzieckiem i będziesz ty ryczeć w poduszkę z samotności, nie wiedzy i odpowiedzialności a twój facet okaże się wtedy że jest beznadziejny i woli wyjśc z kolegami albo iść spać do salonu niż nosić pół nocy dziecko z kolką..

to wspólna decyzja

to wspólna decyzja

Gość Ja mieszkam w Niemczech i
To jest zapewne wpsólna decyzja do której tylko ty dojrzałaś. Jeżeli jesteście dorośli , macie dobrze po dwudziestce (bliżej drugiej połowy) to też jakis argument i myślę że bardziej dorośli już w kilka lat nie będziecie jeżeli chodzi o ten temat bo facet jak to się mówi , dojrzewa w trakcie a nie przed ale wytrysk już tak dosłownie napiszę, powinien być decyzją wolną i bez nacisku.

jemu nie stoi na tyle żeby odbyć stosunek