Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama niejadkaaa

Problem z synem - jadkiem/niejadkiem

Polecane posty

Gość mama niejadkaaa

Słuchajcie mój syn - lat 8 - od zawsze był niejadkiem, od niemowlaka wręcz, gdy był niemowlakiem - jedzenie gromadził w buzi po czym je wypluwał, podrósł i zaczęły się problemy od stołu mógł odejść gdy zje, usypiał przy jedzeniu poszedł do przedszkola - zaczęło się, skargi że nic nie je, nie piję gotowałam i gotuje to co on lubi, ale i tak tego nie jadł chodziłam z nim po lekarzach ci przepisywali witaminki od jakiegoś czasu zaczął normalnie jeść ale je strasznieeeee długo jedną kanapkę 5 minut, obiad z 10 jedno danie - 2 nie zje dostaje kieszonkowe na kanapki czy batoniki w szkole 15 zł tygodniowo, dzisiaj przez przypadek odkryłam że ma 327 zł chowa je skrzętnie - czyli w szkole je o 11 a do 17 nic nie je, oszaleć można macie jakieś sposoby na niejadka latem gdy kupię mu gałkę loda - gałka się rozstapia a on ją może liźnie ze 2 razy mam też córkę 2 l - je wszystko, i ciągle prosi o dokładkę

Gość Klól Lulian
Dobre z tą kasą:) Pociesz się, że jeśli jest zdrowy, nie choruje, to ma duże szanse zebrać duży majątek i cieszyć się kasą :D

Gość mama niejadkaaa
mąz też się smieje że przynajmniej oszczedny ale ja już wysiadam nerwowo na szczescie jest zdrowy strasze go badaniami krwi - jak nie zacznie jesc to się wycwanił, że jest gotów i mam mu powiedzieć kiedy idziemy... daje mu tran do picia dla dzieci, wowczas przepija woda, bo herbaty nie lubi, slodkich soków tez nie, musi byc niegazowana woda, a potem jak nie przypilnuje by sie napil czegokolwiek to sie nie napije a jest taki chudy, nóżki i rece jak patyki od stycznia zaczal chodzic na treningi na Orliku - pilka nozna dla dzieci, skad on energie bierze?