Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umowa zastępstwo

umowa na okres zastępstwa a ciąża

Polecane posty

Gość umowa zastępstwo

dostałam umowe na czas zastępsatwa w grudniu za koleżanke która w sierpniu urodziła dziecko teraz ja jestem w ciąży czy coś mi z tego tytułu przysługuje moge z dnia na dzień stracić prace na umowe na czas określony jest okres ochronny a na tej formie umowy....

Gość niestety... ale nic
No przykro mi... jeśli na umowie masz słowo "zastępstwo" no to nic Ci się nie należy... umowa zakończy się wtedy, do kiedy była napisana.. Gdybyś na umowie nie miała słowa zastępstwo, a byłaby to umowa po prostu na czas określony.. to wówczas przedłużałaby Ci się do dnia porodu.. a tak.. cóż.. nie zazdroszczę

Gość umowa zastępstwo
na umowie nie mam napisane daty końcowej tylko do momentu powrotu pracownika x który jest na urlopie wychowawczym wychowawczym,,śmieszna ta umowa najpierw był okres próbny potem czas określony a teraz takie jaja dzięki za odp

Gość umowa zastępstwo
dodam że nie wiem kto jest ojcem :(

Gość umowa zastępstwo
na umowie nie mam daty kiedy sie kończy ale pisze że to zastępstwo....pisze że do momentu powrotu pracownika x który jest na wychowawczym śmieszna ta umowa najpierw okres próbny był potem czas określony a teraz ..śmiechu warte

Gość umowa zastępstwo
tak dalej

Gość umowa zastępstwo
up up:)

Gość ciekawe hmm
też jestem w podobnej sytuacji czy szef może mnie od razu zwolnić gdy sie dowie z jestem w ciązy