Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxgirlxxxxx

kolejny raz uwiodlam faceta kolezanki

Polecane posty

Gość xxxxxgirlxxxxx

czesc, mam maly metlik, nie wiem co robic juz drugi chlopak mojej kolezanki na mnie leci. Z jednym sie przespalam gdy byli u kresu rozstania, teraz ma drugiego ale cos nas do siebie ciagnie... On zacza sie do mnie przystawiac po pewnym czasie zaczelam ulegac... Nie spalam z nim ale namietne pocalunki mowia same za siebie. Czasami chcialabym sie na niego zucic i miec wszystko gdzies ale wiem ze byloby kiepsko jakby sie ona o tym dowiedziala. Nie jest jakas moja super przyjaciolka ale znajoma, nie wiem czy ciagnac to dalej czy wyjechac na jakis czas i zapomniec o nim, wiem ze nie jestem mu obojetna bo mmi to powiedzial...

Ja osobiście dałabym sobie spokój nie buduje się szczęścia swojego na czyimś nieszczęściu

Gość Ballada_o_Januszku
ile dał bym by zapomnieć cię wszystkie chwile które sa na nie....

Gość małzenstwo44
W Sylwestra bylismy z zona na domowce u znajomych.Ona tak sie spila ze 4 kolegow ja ruchalo kazdy po kolei w sypialni znajomych.Kazdy kutas spuscil sie na nią.Uwielbiam ja za to ze jest taką dziwka Na koniec oczywscie ja ją wyruchalem u nas w domu.Ale przed tym jak wróciliśmy nakręciłem amatorski film z ich zabawy, chcialbym go wam pokazac, podnieca mnie to jak inni widza moja zonke. link : http://GoURL.pl/Sylwester

Gość kobitoooo
jeden w te czy we w te

Gość Rob co chcesz
Twoja kolezanka nigdy nie bedziesz nawet jak przeruchasz sie ze wszystkimi jej nic niewartymi facetami. ;) poinformuj ja o swoich poczynianach, nie rob z niej debilki ;) bedzie wiedziala, zeby trzymac swoich daleko od ciebie kurwo.

Gość xxxxxgirlxxxxx
najgorsze jest to ze ona teraz zaczela cos podejzewac, nie zostawia mnie z nim nawet na chwile w samotnosci. Wiem ze gdyby on ja kochal to nie zdradzilby jej ze mna w zaden sposob.

Gość Rob co chcesz
Twoja kolezanka nigdy nie bedziesz nawet jak przeruchasz sie ze wszystkimi jej nic niewartymi facetami. ;) poinformuj ja o swoich poczynianach, nie rob z niej debilki ;) bedzie wiedziala, zeby trzymac swoich daleko od ciebie kurwo.

Gość xxxxxgirlxxxxx
najgorsze jest to ze ona teraz zaczela cos podejzewac, nie zostawia mnie z nim nawet na chwile w samotnosci. Wiem ze gdyby on ja kochal to nie zdradzilby jej ze mna w zaden sposob.

Gość xxxxxgirlxxxxx
nie znasz mnie to nie oceniaj z gory! Nie lece do lozka z pierwszym lepszym facetem! Nie jestem zla osoba poprostu to wychodzi z mojego wnetrza, ja tez mam uczucia, szybko sie zakochuje moze to moja wada. Nie powiem tu ze go kocham bo to jeszcze nie to, ale duze zauroczenie!

Gość xxxxxgirlxxxxx
nie znasz mnie to nie oceniaj z gory! Nie lece do lozka z pierwszym lepszym facetem! Nie jestem zla osoba poprostu to wychodzi z mojego wnetrza, ja tez mam uczucia, szybko sie zakochuje moze to moja wada. Nie powiem tu ze go kocham bo to jeszcze nie to, ale duze zauroczenie!

Gość xxxgirlxxx
moze dlatego nas do siebie ciagnie:) a moze nie powinnam tego odwzajemniac wogole... nie mam pewnosci czy on nie pociaga mnie tylko z tego wzgledu ze jest zajety

Gość xxxgirlxxx
a ja nic nie poradze, że daje każdemu facetowi.

Gość xxxgirlxxx
przestan sie podszywac!

Gość xxxgirlxxx
żartowałam :) sama podszywam sie pod podszywacza

Gość xxxgirlxxx
nikt ci nie broni wypowiedziec sie na ten temat i opisac co myslisz! Tacy podszywacze to dla mnie kretyni ktorzy nie potrafia sie wypowiedziec i swoimi bezmuzgowimi tekstami tworza odbiegajace od rzeczywistosci dalsze watki!

Gość primabalerinahg
Wszystko się wyrównuje w przyrodzie... brutalne , ale prawdziwe. Miej szacunek do siebie i innych

Gość laska sypiająca z zajętym
jest tak czy owak żałosna, w dodatku jest koleżanką tej dziewczyny podwójnie załosna, zrobi to jeszcze po raz drugi i już liże się na boku z nim, żałosność do potęgi entej kurwa, Ty swojej pizdy nie umiesz pohamować by się nie rzucać na każdego na czyj widok Ci cieknie? tu nawet kulturalnym być się nie da bo ręce opadają:O

Gość xxxgirlxxx
jakbym nie potrafila sie pohamowac to juz dawno bym sie z nim przespala! Ja jestem wolna osoba nie majaca zadnych zobowiazan i nie powinnam miec wyzutow sumienia, bardziej on powinien bic sie w serce za to ze zrobil to swojej dziewczynie, ale jezeli jej nie kocha... Przeszkoda jest to ze jednak jest to moja kolezanka ktora moze popsoc mi opinie jezeli on ja zostawi dla mnie to nie wiem jak ona na to zareaguje. Czy warto sie angazowac?

Gość wychodzinatożetokobieciarz
ty go chcesz przelecieć?chcesz z nim być?czy chcesz zdobyc faceta bo zajęty?o co chodzi? Zrób tak.powiedz mu otwarcie że jak się z nią rozstanie to się z nim prześpisz.że tak mu obciągniesz że do końca życia cię zapamięta.jeśli to zrobi to powiedz że kawał chuja z niego.i mu nie daj.bo jak dla samego sexu ją rzuci to co to za facet? Ty będziesz kolejna którą zostawi dla innej dupy?ale będzie miał wkurw:-)

Gość wychodzinatożetokobieciarz
ty go chcesz przelecieć?chcesz z nim być?czy chcesz zdobyc faceta bo zajęty?o co chodzi? Zrób tak.powiedz mu otwarcie że jak się z nią rozstanie to się z nim prześpisz.że tak mu obciągniesz że do końca życia cię zapamięta.jeśli to zrobi to powiedz że kawał chuja z niego.i mu nie daj.bo jak dla samego sexu ją rzuci to co to za facet? Ty będziesz kolejna którą zostawi dla innej dupy?ale będzie miał wkurw:-)

Gość zrozpaczony-wyposzczony
Ale zjebana rada !! Debilna na maksa.

Gość fetfrtftgregregA
Autorko, czy Ty nie masz żadnych zasad moralnych, żadnej hierarchii wartości? To nie tylko kurewstwo, to podłość. Nie potrafisz się powstrzymać, co z Ciebie za człowiek? Nic nie tłumaczy Twojego zachowania. Każdy bydlak, który kogoś skrzywdzi mógłby się tłumaczyć tak jak Ty, że "to samo z niego wyłazi, że on też ma uczucia itd". Nie ma tłumaczenia, nie ma usprawiedliwienia. Podłość to podłość, koniec, kropka. Twoje zachowanie jest wstrętne, egoistyczne, puste i kurewskie.

Gość xxxxxgirlxxxxx
co mi po zasadach skoro cały czas mnie cipka swędzi ?????

Gość htryhruy6uy
jak to nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia? Przecież to jest Twoja koleżanka. Gdybyś nie robiła niczego złego, to nie musiałabyś się martwić, że "koleżanka zepsuje Ci opinie". To nie ona Ci ją zepsuje, Ty sama ją sonie psujesz. Jeśli chcecie być razem, to najpierw powinien z nią zakończyć, a potem związać się z Tobą. Ale wątpię, by facet przy zdrowych zmysłach, traktował Cię poważnie, raczej tylko jako lalkę do seksu.

Gość xxxxxgirlxxxxx
mi jest wszystko jedno, oby tylko był ogier w łóżku i mnie ostro przeleciał, wtedy kiedy mam na to ochotę czyli praktycznie cały czas.

Gość czarnaxxx
jesteś zwykłą kur.... jak można obijać chłopka koleżance.... takie jak ty to powinno się niszczyć!