Nastolatka. 0 Napisano Styczeń 9, 2013 Mógłby mi ktos przzybliżyć jak wyglądał jacek soplica w młodości ? Czy byl wysoki, dobrze zbudowany, w miarę jak sie ubierał ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ballada_o_Januszku Napisano Styczeń 9, 2013 nie czytałaś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan tadzioo Napisano Styczeń 9, 2013 chodzil w garniaku i strasznie przeklinal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nastolatka. 0 Napisano Styczeń 9, 2013 Czytałam i w tym problem. Mogę opisać twarz i charakter, ale nie wiem jakiej był budowy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość super gosciu byl Napisano Styczeń 9, 2013 byl wzrostu wysokiego, postury slusznej, a kibic mial gibka niczym lania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość super gosciu byl Napisano Styczeń 9, 2013 byl wzrostu wysokiego, postury slusznej, a kibic mial gibka niczym lania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasaSASS Napisano Styczeń 12, 2013 http://www.ebooki123.pl/wypracowania-adam-mickiewicz-pan-tadeusz_p48 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach