Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spostrzegawczy...

Czuły punkt pań "tam"

Polecane posty

Gość Spostrzegawczy...

Wydaje mi się, że kobiety mają czuły pewien czuły punkt "tam". Chodzi o pieszczoty oralne. Miejsce wejścia do pochwy ale nie od strony łechtaczki tylko od strony "gwiazdki" jest bardzo czułe przy samym wejściu. Ktoś ma takie spostrzeżenia?

Gość jedziemy bambobusem
biega krzyczy pan hilary GDZIE SĄ MOJE OKULARY :D

Ja mam te okolice krocza, przy wejściu tak unerwione, tak czułe, ze często gdy majtki wbijają mi się w cipkę, podnieca mnie. I nie mówię tutaj o łechtaczce. Ona swoją drogą. Tak więc nie tam głęboko, choć rownież, chcesz mnie puknąć zajmij się szparą. Brzegami. Łeb kutasa w środku dosłownie i Zdycham z podniety. Oczywiście głębię szpary omówić postanowiłam kolejnym razem.

Bó, u Ciebie znaleźć, nieczuły punkt na ciele, to jak odszukać bursztynową komnatę;)

Bó, na Twoim ciele znaleźć jakiś nieczuły punkt, to jak odszukać bursztynową komnatę;)

Brahmin, czy to dobrze o mnie świadczy czy też nie? Czy to przyzwoite być taką?

Wiem, wiem, wiem! Nie mam łaskotek. Prawda, że szokujące?

Gość Spostrzegawczy...
Gwiazdka? Tak wygląda wejście od zaplecza :)

A, mówisz o tym miejscu śliskim między dziurkami? To tak, racja. Czułe.

Brahmin kobieca intuicja mi mówi, że masz chrapkę Na tak czułą babkę.🌼 :) Spostrzegawczy a jeszcze masować sobie to miejsce, dodatkowo wpychając palce w obie dziurki. Ja tam tak lubię. I dotykać se palce właśnie przez tę ściankę.

Gość Spostrzegawczy...
Bó - potwierdzasz me obserwacje. Łechtaczka tak, ale wejście do pochwy też się liczy.

Nieumiejętny typ nie jest w stanie wylizać pizdy i lechtaczki porządnie. Myśli, ze jak wsadzi pałe to klękajcie narody. Kurwa, wiedza i babka popada w obłęd. A to ją lizać, nie koniecznie tylko po cipie. Jest wiel miejsc do zbadania jęzorem. A to tykać fiutem po okolicach, a to wsadzić głęboko i wyskoczyć. By podać do ust umazanego w sokach chuja. Zakamarki, o których typy pojęcia nie mają. A babska wstydzą się mówić. I tak rżną się na boczku. Bo mamu kazali. :/ O!

Gość Spostrzegawczy...
Nie od dziś wiadomo,że panie o zapędach jednocześnie pedagogicznych jak i poznawczych mają lepiej w łóżku, bo mogą sobie wybadać co je kręci, a potem zlecić swojemu partnerowi by starał się to powtórzyć.

Dlatego mówię, otwartość przede wszystkim. Nie bójmy się tego mówić głośno. ;]

Gość hjhgjgjg
mam w pokoju jelenia co robic?

Gość 67687
ten jelen ma duzego penisa co teraz gaaaapi sie

Gość Baradon
zawsze chialem zobaczyć w pizdzie kaktusa

Bó spora cześć nie ma problemu by mówić otwarcie co lubi i czego w danym momencie potrzebuje, przynajmniej na początku, bo nikt nie jest jasnowidzem. W pewnym wieku znamy już swoje potrzeby i upodobania. Pomijasz jednak bardzo ważny fragment - męska dumę. Są panowie, których instrukcje obrażają, czuja się jakby się uważało ich za niedoświadczonych i informacja: bardziej w lewo, mocniej czy coś w tym stylu potrafi zakończyć zabawę... przykre ale prawdziwe.

Gość Spostrzegawczy....
No jasne...... jak ktoś kto ma jęzor w czyjejś pipce wisi na rękach do góry nogami jak nietoperz, żeby jej na brzuch nie naciskać a ona z jego kutasem w ustach próbuje powiedzieć "bardziej w lewo" - to może wkurwić.

Nie o to chodzi i dobrze o tym wiesz :P Są panowie których instrukcje co lubi kobieta dotykają w ich czuły punkt i tyle ;)