Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adadbdmjmt

Dlaczego fajne dziewczyny lecą na patologicznych facetów? :(

Polecane posty

Gość adadbdmjmt

Wlasnie wrocilemw do domu, na przystanku stala dziewczyna ktorą znam z podstawowki. Ładna, inteligentna, zawsze taka byla. Studiuje chyba filologie. I byl jej facet z kolegą, chyba nacpany gapil sie jakby chcial mnie zabic, jego kolega rozbił butelke o lawke na przystanku. Darcie mordy, krzyki i chamskie lizanie, calowala faceta od ktorego wali wódą. Eh dlaczego tak jest? A ja dobry, uczynny, sympatyczny, student medycyny z perspektywami, kulturalny, z pasjami...nie mam nikogo? Modelem nie jestem ale brzydalem rowniez..niesprawiedliwy jest ten swiat..:(

Widać nie jest wcale taka fajna, raczej zbyt mądra też nie, skoro tak się zachowuje. Naprawdę chciałbyś taką dziewczynę?

Gość molaa
bo niektore dziewczyny boja sie samotnosci a co za tym idzie wola pozostac w chorych zwiazkach aby nie byc samej

Gość konkor
olać taką, najwidoczniej chce być ruchana

Gość tyhgfhhj,kh
bo kobietom podobaja sie wulgarni, chamscy, pijacy, skurwiele, ruchacze itp.

Gość kamil jgora
bo lekarze to w większosci podrywacze popytaj pielęgniarek co robią na dyżurach dlatego ona Ciebie nie chce bo i tak będziesz ją po ślubie zdradzał

Gość kamil jgora
bo lekarze to w większości nałogowi podrywacze pewnie ona ma koleżankę pielęgniarkę i ta jej naopowiadała co wyprawia się na dyżurach w szpitalu,więc ona cię omija bo i tak będziesz ją zdradzał na dyżurze z pielęgniarką więc po co ma w ciebie inwestować swoje uczucia

Gość IMO12391
ifka* "IMO wie" Iftarko - ja zawsze wiem. Autorze, powiem Ci dlaczego tak jest. Otóż samice lubią samców którzy im dają Emocje.

Gość IMO12391
O! Kamil zmienił płytę :P :D

Gość meggan;;;
a ja moge to samo powiedziec w drugą stronę, jestem miła, towarzyska, wykształcona, mam własną firmę i też jakoś nie przyciągam facetów natomiast te laski, które dają na prawo i lewo albo przynajmniej na 3 spotkaniu mają facetów na pęczki a mi pisane życie starej panny...życie jest niesprawiedliwe...

Gość Singielek...
Ma niską samoocenę i brak dojrzałości emocjonalnej. Ja takie przekreślam na dzień dobry ;)

Gość kamil jgora
dokładnie - a największe emocje daje lekarz bo jak pójdzie na dyżur to żona się zastanawia czy spał z pielęgniarką brunetką czy blondynką i tak całą noc

Gość kamil jgora
a najgorsi śą lekarze z włąsna firmą, bo taki co szpital to z inną pielęgniarką w łóżku.

Gość kamil jgora
no i kulturalny to ty będziesz do czasu ja jakoś nie trafiłem na lekarza który jest kulturalny i pewnie to chamstwo podnieca te pielęgniarki które spią z nimi na dyżurach