hejmalutka 0 Napisano Styczeń 9, 2013 Hej ! Biorę tabletki antykoncepcyjne Daylette już długo, pierwszy raz mi się zdarzyło, że pomyliłam ich kolejność.. zamiast 15 wzięłam 21 .... mam iść dalej i brać 20, 19 ,18, 17, 15 i 22 i tak do konca ? ( podobno strzałki są po to alby nie zapomnieć żadnej itp... a ja tylko kolejność pomyliłam...) prosze o szybką odpowiedź... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milczenie owiec Napisano Styczeń 9, 2013 było se odpuścić TE TABLETKI, jak proszono po dobroci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 9, 2013 Nic się nie stało. Jutro weź 16., potem 17., a tę 15. weź zamiast 21. Skład mają wszystkie taki sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Styczeń 9, 2013 Dziękuje za odpowiedz :-)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 9, 2013 "Skład mają wszystkie taki sam." Oczywiście miałam na myśli tabletki z hormonami, bo placebo wiadomo, że mają inny skład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Styczeń 9, 2013 tak tak wiem :))) Dziękuję i pozdrawiam ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach