Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Punkt widzenia obiektyvvvnie

CZY UWAŻACIE, ŻE KATARZYNA WASNIEWSA JEST ŁADNA(WYGLĄD)potraficie być obiektywne

Polecane posty

jest strasznym człowiekiem zbrodnia której dokonała to szok i wstrząs dla wielu ludzi. manipulantka, oszustka chyba u kazdego budzi negatywne emocje ale ... co sądzicie o jej WYGLĄDZIE? czy waszym zdaniem jest ładna? zgrabna?

Gość noo ja powiem a co mi tam
no zgrabna jest, ale za to ryj ma szpetny i nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej !

mnie się wydaje że ma ładne szczupłe ciało, nie widać ze była w ciązy i ma gęste włosy

Nie jest ładna. I w ogóle ma twarz jak z filmów o ćpunach, jak by cały czas na haju była.

Gość Kamillllll ll
Ma ryj jak małpa i rzeczywiście brak wcięcia w talii, poza tym zasługuje na śmierć w cierpieniach.

Gość rokolankaka
I ma tzw. fałdę mongolską, jak u Azjatów - charakterystycznie opadające powieki. Wygląda to odrażająco. To jedna z najbrzydszych kobiet - obiektywnie. Jedyne co, to usta ma dośc ładnie wykrojone, ale to wszystko.

usta ma wykrojone, i dobry profil. Zapadnięte powieki to fakt.

Gość serrenee
a moim zdaniem jest ladna tylko nie zadbana

Gość Miki 18888
Chyba was powaliło z tym ciałem, ona to rzeczywiście kloc, brak wcięcia w talii, widać to na tych zdjęciach na koniu, za które pracownicy Faktu będą się smażyć w piekle.

Gość ewdewdewdwded
obiektywnie to uważam ,że jest ładna i z twarzy i figury. Za to charakter ma okropny szczególnie tu była ładna www.youtube.com/watch?v=yKCylj5A1BM

Gość i tak Ci odmówi
uwazam ze ma bardzo ladna twarz, figure tez niczego sobie. ale w glowie pustka.

Gość ewdewdewdwded
ale np na zdjeciach bez makijazu to nie wygladała już najlepiej

Gość i tak Ci odmówi
na niektorych wyglada zle, ale na tych nowszych z innym cieciem wlosow wyglada o niebo lepiej. ma plastyczną urodę.

Gość ewdewdewdwded
no tu faktycznie nie wygląda najlepiej.. Jak się zrobi jest ładna

zdetronizowała Dodę w kwestii najsławniejszej i najseksowniejszej celebrytki w Polsce. po piętach jej depcze Natalia S.

Gość Olga2131
zupełnie obiektywnie uważam ,że nie jest zbyt ładna

Gość Olga2131
i widać po niej jakoś ,ze pochodzi z patologii...

Gość rokolankaka
kawo,masz bardzo leciutką faldę mongolską, nie razi. Jestes nieco w azjatyckim typie w ogole,ale jestes bardzo ładna i masz miły wyraz twarzy, także spoko. :)

Gość BasiaaBasia86
a ja pamiętam, że jak zobaczyłam ją pierwszy raz w tv, wtedy kiedy jeszcze niby madzia była rzekomo porwana, to pomyślałam, że COŚ Z NIĄ NIE TAK jakas taka patologiczna twarz, ubrana KOSZMARNIE, jakiś kaptur wystający spod płaszczyka, jakaś torebusia, ona taka blada...

Gość dfcgtvyhbujnki
Figura - szczupła, zgrabna, proporcjonalna, jak nastolatka. Włosy - chyba dość grube, puszyste, ale matowe, bez połysku. Zdecydowanie lepiej jej w ciemnych włosach, a nie blond. Karnacja - jasna/blada skóra, gładka, twarz chyba bez zanieczyszczeń, zaskórników itp. Twarz: -opadające powieki, które sprawiają, że jej twarz wygląda na zmęczoną, a ona sama na starszą, albo jakby miała lekko skośne oczy -usta wąskie, ale ładnie 'wykrojone' -nos prosty, ale dość szeroki -ma ładny profil twarzy http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&sa=N&tbo=d&biw=1024&bih=653&tbm=isch&tbnid=ijTwYrVG7mcgdM:&imgrefurl=http://www.pudelek.pl/tag/wa%25C5%259Bniewska/&docid=msDPN1Dxca51qM&imgurl=http://e6.pudelek.pl.sds.o2.pl/1b7e04239794fb9eb01cc3ae55783aa45d69e353&w=365&h=255&ei=huvtUJL9C4WK4gTbkICwCw&zoom=1&iact=hc&vpx=565&vpy=335&dur=440&hovh=134&hovw=178&tx=84&ty=97&sig=107022703341158388656&page=5&tbnh=134&tbnw=178&start=81&ndsp=23&ved=1t:429,r:97,s:0,i:384 -brwi wyregulowane Ogólnie nie jest brzydka, o ile nie cuduje z wyglądem (typu blond krótkie włosy, brzydkie okulary, czerwone usta itp.). Można powiedzieć, że jest przynajmniej przeciętna, a nawet ładna. A jak się umaluje to naprawdę może bardzo ładnie wyglądać. http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/adwokat-ma-dosc-katarzyny-wasniewskiej-sama-przekona-sad-o-niewinnosci_290869.html

Gość polaczk w kalesonach
nie szkoda takiej w wiezieniu trzymać? moglaby dzieci rodzic bo niż demograficzny nam grozi wręcz wyludnienie

Gość nadia212122112
jest bardzo ładna ,tylko co jej po tym teraz ...

Gość i tak Ci odmówi
"rokolankaka kawo,masz bardzo leciutką faldę mongolską, nie razi. Jestes nieco w azjatyckim typie w ogole,ale jestes bardzo ładna i masz miły wyraz twarzy, także spoko." powiedziala co wiedziala o jakiej japonskiej modeleczce :classic_cool:

Gość rokolankaka
No przepraszam, ale jak ktoś w stopce ma linka do zdjęcia, to mozna domniemywac,że to zdjęcie tej osoby. Skąd mam wiedziec,że to jakaś modelka? A przy okazji - skąd ty wiesz? :P

Gość ewdewdewdwded
up

Gość i tak Ci odmówi
po pierwsze to WIDAC ze to jest azjatka :P za dużo skośny buziek się naoglądałam by nie widzieć tego w rysach, nie wiem czy to japonka ale ma dość japoński typ urody, a po drugie wystarczy wyszukać obrazem w google :P

Gość i tak Ci odmówi
ale może być to Chinka równie dobrze...