Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalalala

problem z piersiami! Dziura w sutku!

Polecane posty

Gość alalalalala

czesc, mam problem z piersiami: po pierwsze lewa jest mniejsza od prawej az o jeden rozmiar a po drugie moj sutek w tej mniejszej jest dziwny- taki jakby poprzekrajany z dziura w srodku w ktorej od czasu do czasu zbiera sie mleko, tak troszeczke. Boje sie isc do lekaza, myslalam ze to minie z wiekiem ale niestety. Pomozcie mam 22lata i nie mam dzieci jaklby ktos pytal.

Gość alalalalalala
czy ktos mi pomoze?

Gość onamaproblem
nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane, moze poprostu zle sie rozwinely w wieku dojzewania

Gość alalalalalalala
jest ktos tu?

Gość alalalalalalala
nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane... Tego mleka jest malutko ale co jakis czas w tym peknieciu sie zbiera .

Leć do lekarza i to jak najszybciej! Ja mam guzy w piersi i gin mi powiedział, że mam się martwić dopiero jak będzie jakaś wydzielina. Skoro Tobie ewidentnie coś się dzieje to zamiast pytać na forum idź do lekarza, żeby nie było za późno.

proponuje iść do lekarza i to czym prędzej!!!!!!!!!!! to na pewno nie mleko tylko wydzielina która może świadczyć o różnych rzeczach...i jeszcze jedno..jesteś nie zwykle odważna...zamiast pisać na kafe powinnas już siedzieć w kolejce do lekarza.

Gość alalalalalala
Boje sie isc do lekarza... Jeknak wiem ze kiedys w koncu bede musiala to zrobic, ale nie wiem kiedy sie na to odwaze