Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Selene11223

Gdyby wasza dziewczyna zajmowała się tarotem i magią...

Polecane posty

Gość Selene11223

To co byście zrobili ? Akceptowalibyście jej zainteresowania ?

Gość Selene11223
Niech ktoś odpowie...

Gość linginistycznik
czemu nie, kazdy ma swoje hobby

Gość Selene11223
Niektórzy tego nie akceptują i komentują, denerwuje mnie to. Szczególnie mój facet :/

Gość inforamacje z piątej ręki
to go zostaw i już szczerze mówiąc wcale mu się nie dziwię, wierzyć w takie bzdety. No, ale co kto lubi

Gość vertigo balans
tez mu sie nie dziwie, po prostu jestes glupia, madra kobieta poczytalaby jakas madra książkę a nie bawila sie kartami tarota i jeszcze wierzyla w ich moc hahaha mi sie zadna wrozba nie spelnila, to są bzdury, szkoda zycia.

Gość Magia Świąt Bożego Narodzenia
a masz biały obrusik?

Gość vertigo balans
a moze to ty sylwusiu? marna wrozko :D

Gość Ta-ROTE-M?
kto zna słowa Roty?

Gość Selene11223
Dobrze ale ja mu o tym nie opowiadam, a czasami chciał bym mu postawiła rozkład, a pozniej jak się sprawdziło to się denerwował i starał udowodnic że to bzdety, na próżno... bo to każdy ma prawo wierzyć w to co chce kwestia indywidualna, szczególnie że on jest ateista i co też mam to komentować ?

Gość Wars i ca va
służę: Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród. Nie damy pogrześć mowy, Polski my naród, polski lud, Królewski szczep piastowy. Nie damy, by nas zgnębił wróg. Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Do krwi ostatniej kropli z żył Bronić będziemy ducha, Aż się rozpadnie w proch i pył Krzyżacka zawierucha. Twierdzą nam będzie każdy próg. Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz, Ni dzieci nam germanił, Orężny wstanie hufiec nasz, Duch będzie nam hetmanił. Pójdziem, gdy zabrzmi złoty róg. Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg Nie damy miana Polski zgnieść. Nie pójdziem żywo w trumnę. Na Polski imię, na Jej cześć, Podnosim czoła dumne. Odzyska ziemi dziadów wnuk. Tak na dopomóż Bóg ! Tak na dopomóż Bóg !

Gość jfjjfjfjfjjfjf
Selene11223 to moze mi powrozysz?

Gość vertigo balans
choc kasa z tego niezla bo ludzie są glupi i generalnie taka wrozka dorabia sie na czyjejs desperacji, np. porzuconej kobiecie, zdradzonej itp. to ze sie sprawdzilo to zwykly przypadek. skoro taka jestes dobra to napisz mi keidy znajdę pracę :D

Gość jfjjfjfjfjjfjf
To moze mi powrozysz?

Gość Selene11223
Nie należy wróżyc przez internet bo to przynosi nieszczęścia różniego rodzaju, nie wysyłajcie sms ów na i nie dzwoncie by dowiedzieć się o przyzszłosci musi byc bezposredni kontakt z osoba która stawia kartybadz zajmuje się magia naczej kusisz zło. Pozniej są różne opowiesci dziwnej tresci.

Gość Selene11223
Zapamiętajcie to ...

Gość vertigo balans
co za bzdury, ona pisze o tym, ze jak przez sms czy neta to ZŁO, ale jakos sama wrozy i to juz nie ejst zlo, idiotka :D