Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm11111221

Co robicie, gdy podoba wam się jakiś facet? :)

Polecane posty

Gość hmmm11111221

Heja, powiedzcie dziewczyny jakie są wasze reakcje gdy jakiś facet wam się podoba, uśmiechacie się, patrzycie się na niego? Co jeszcze? Czy jeśli uśmiechacie się do de facto nieznajomego chłopaka, to oznacza , że wam się podoba, czy bez powodu się uśmiechacie? :) Zawiłe to :)

Gość spiralka-to-ja
hmm, gdy mnie się On podoba to gwałce Jego w krzakach aż do osiągnięcia przyjemności

Gość trololololo :)
Myślę, że są zawstydzone i przez to udają ze im nie zależy, a po powrocie do domu płacz w poduche :p

Gość sak maj es
usmiechnela sie jakas do ciebie i tera se wkrecasz ze mogles ja miec? odpowiadam: nie mogles kurna mania

Gość hmmm11111221
Hah, myślałem, że uśmiechy o czymś świadczą :) To co tak bez powodu śmieją się do nieznajomego chłopaka? :D

Gość sak maj es
po prostu są miłe, to wszystko, nie ma co sie zastanawiac

Gość ojjjjj
Przeważnie jak kobiety się uśmiechają, to on się podoba. Ja też się uśmiecham (choć nie zawsze mam odwagę :P), ale już na pewno się przyglądam i jak mi się bardzo podoba, to mogłabym tak godzinami się przyglądać :P A Ty autorze co robisz, jak Ci się kobieta podoba?

Gość pitu pitu aż do świtu
zauważ, że panie przy autostradzie też się uśmiechają do obcych sobie facetów

Gość ksehrfgre
To zależy:D Jak ktoś mi się naprawdę mocno podoba, to z reguły tylko na niego zerkam, a jak on spojrzy to odwracam wzrok, bo jestem zbyt onieśmielona, żeby wytrzymać jego spojrzenie:D A jak mi się ktoś nie podoba, to czasem się uśmiecham, tak po prostu, bo mam dobry humor albo chcę się podbudować i zobaczyć czy on też się uśmiechnie. A gdy widzę, że ktoś pierwszy się do mnie uśmiecha, to podobnie jak wyżej, gdy mi się podoba to z reguły się odwracam, a jak nie podoba, to też się uśmiecham:D

Gość hmmm11111221
sak maj es Nie chodzi o to, bo jest inaczej. Uśmiechało się do mnie kilka dziewczyn nieznajomych, ale jest jedna, którą codziennie spotykam i się jedynie patrzy i uśmiecha. Ja oczywiście odwzajemniam :)

To zależy Jak ktoś mi się naprawdę mocno podoba, to z reguły tylko na niego zerkam, a jak on spojrzy to odwracam wzrok, bo jestem zbyt onieśmielona, żeby wytrzymać jego spojrzenie -- o takie coś też mi sie zdarza notorycznie :(

Gość sak maj es
moze ja zapytaj o to

Gość maciej z daleka
ksehrfgre Dziwne twoje rozumowanie :D

Gość hmmm11111221
ojjjjj Haha co ja robię... jak widzę jakąś ładną dziewczynę to najzwyczajniej w świecie dyskretnie ją obserwuję, jeśli zauważam, że ona od czasu do czasu spojrzy na mnie to włączam uśmiech, jeśli ona odwzajemnia uśmiech to patrzę jej w oczy :)

Gość hmmm11111221
ksehrfgre Ciekawe rzeczy mówisz, myślę, że większość dziewczyn ma jednak inaczej :) Takie wstydliwe jesteście, że odwracacie wzrok? :P Ja do tej pory spotkałem się z jedną dziewczyną, (nie rozmawiałem z nią, ale spotykam ją codziennie w pociągu), która jeśli na nią patrzę i uśmiecham się, to oczywiście się uśmiecha, ale ciekawszy jest jej wzrok skierowany w moje oczy. Czasami ja nie wytrzymuję, jak tak na mnie spojrzy :D

Gość gón
Ja kiedy zaczyna mi się podobać jakiś facet robie jedną z dwóch rzeczy: Przestaje pić bądź Wychylam całą szklane wódy od razu żeby mi przeszło:)

Gość ojjjjj
A jesteś jakiś taki zawstydzony, gdy jakaś Ci się podoba czy nie? Ile masz lat? ;)

Gość hmmm11111221
haha czyli jeśli dziewczyna pije powoli wodę to znaczy że jej się nie podobasz!! Musi pić niezwykle szybko albo odstawić szklankę. Ciekawe ;ddd

Gość hmmm11111221
A jesteś jakiś taki zawstydzony, gdy jakaś Ci się podoba czy nie? Ile masz lat? Nie, zawstydzony nie jestem, wręcz przeciwnie, opisałem jak się wtedy zachowuję. Choć jak mówię, jedna twarda dziewczyna mnie pokonała swym wzrokiem hehe :D

Gość hmmm11111221
A mam 20 lat :D