Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brytyjskamama

Brytyjskie imie dla dziecka

Polecane posty

Gość Brytyjskamama

Nie dawno dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Mieszkam w Anglii, mam meza Brytyjczyka, dlatego wspolnie postanowilismy ze imie bedzie Brytyjskie. Tylko teraz problem, bo nie wiemy na ktore sie zdecydowac. Dla dziewczynki: Emily, Abigail, Leanne i Laura. A dla chlopczyka: Harry, Henry, Jack i Oliver. Co myslicie o tych imionach?

Gość daj Karolek jak książę :P
Daj Charles :p

tylko nie zapomnij dziecku powiedziec jak dorosnie ze o jego imieniu zadecydowalo grono ludzi z podrzednego forum

Gość Brytyjskamama
Ja tylko zbieram opinie,ostatecznie zdecyduje razem z mezem

Gość przyszlamama123456
jak dla mnie to dla dziewczynki Leanne a dla chłopca Henry :)

Gość ja mam szajbe na
punkcie ZOE,Chloe, Michelle chłopca to nie wiem nic mi sie nie podoba

Gość BądźSobą
Jeśli masz rodzinę w polsce dla chłopaka proponuje Antony:) Z tych co proponujesz to mi się podoba Emily i Jack

Gość Brytyjskamama
Chloe mi sie kiedys podobalo, ale to jest lista imion ktorej bede sie trzymac. To sa jedyne imiona, ktore wspolnie mi i mezowi sie spodobaly :)

A najlepiej dajcie po dziadkach . odmieńcie jak chcecie , jedno angielskie przystosowane do polskiego . drugie polskie do angielskiego . ja tak zrobiłam.

Gość 210987
daj mu na imie Brytan lub Bretania

Gość hehe- boskie!
" tylko nie zapomnij dziecku powiedziec jak dorosnie ze o jego imieniu zadecydowalo grono ludzi z podrzednego forum"

Gość hehe- boskie!
pozwolisz - oczy nocy , ze to kupię? Jak nie pozwolisz, to i tak ukradnę :) i bede wstawiac w charakterze odpowiedzi na podobne pytania.

Gość gfdhghhfd
Z podanych podoba mi się: Abigail, w skróce Abi - ładnie Emily takie sobie, od biedy może być Dla chłopca Harry albo Henry, ale Jack też ładne. Mnie dla chłopca bardzo poodba się imię Andy

Gość kurkanagrilu
Emily, Leanne i Henry

sa to normalne angielskie imiona.Jedynie Laura jest uniwersalne,ale na tym ci nie zalezy,prawda ...?

Gość podporucznikowa
Ja bym wybrala henry i laura. raz ze mi sie posobaja,a swa,ze chyba najbardziej strawne dla polskiej czesci rodziny

proponuje Ci abys wybrala jakies imie ktore bedzie latwe dla polskiej czesci rodziny. ja z tych ktore zaproponowalas wybralabym Emily (bo moga wolac emilia. emilka) oraz Jack albo oliver. chociaz harry tez ok Co do Laury-ladne imie jesli wypowiada sie je po polsku, natomiast nie podoba mi sie wymowa tego imienia po angielsku bo brzmi ono "LORA"

Gość Brytyjskamama
Przepraszam bardzo, ale Anglik to tez jest Brytyjczyk, bo urodzony w Wielkiej Brytanii. I moj jest jak wolicie, Anglikiem. Cwaniaczki i frajerki plodza dzieci? Nie ladnie tak mowic o swojej matce :)