Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijąca poranną kawę

Na męża Włoch lub Hiszpan

Polecane posty

Gość cynik polak
ciacha!

Gość cynik polak
looped version

Gość sejmija
Byłam chwilkę z Włochem i nie dziękuję. Płaczki, cipciusie, maminsynki. Nigdy więcej nie chciałabym obcokrajowca. A wygląd? Teraz mam dużo przystojniejszego Polaka ;).

Gość cynik polak
no come as can my stone

Gość dyziek
kolejny durny temat Włoch Hiszpan Murzyn stary młody blondyn brunet ważne żeby przypasował a na to nie ma reguły, poza tym że Polki są w światowej czołówce atrakcyjności a trochę tego świata zwiedziłem :)

Gość tak ogolnie to zadni
ani Wlosi,ani Hiszpanie,ani...Polacy.A ten szczegolny to moze byc i Wloch,i Hiszpan i...Polak ;)

Gość DolceNat
Stawiam na Włocha. Mój narzeczony jest rodowitym ;)

Gość amaretto di
Ja mam Argentycznyka ;) Swietny facet! Spotykalam sie z wlochem i bylo fajnei, ale walsnei ta mamusia! co chwile tylko do niej jezdzil na obiadki, na pranie gaci ( bo ja powiedzialam, ze tego robic nie bede). Ale fantazje mial i byl bardzo kulturalny ;) Przez pol roku mieszkalam tez na Teneryfie i tam spotykalam sie z Hiszpanem, tez milo wspominam, ale imprezowicz straszny i libial sie spozniac, za to w lozku nie do pokonania! I gowno prawda, ze nie podobaja im sie polki! oni uwielbiaja nasz urode, moje 3 znajome na teneryfie maja za meza hiszpana. Oni nie lubia angielek bo sa wulgarne i puszczalskie.

Gość fundusz rodzic fuchs
Polki też puszczańskich ale ładniejsze i dlatego polki przechodzą dodatkowo włosi wiedza że polki włochom obcokrajowcom zdrady wybaczają.

Gość niestety puszczalskie Polki
maja coraz gorsza opinie....

Gość krystyna z Gorzowa
bierzmy czarnych

Gość szelenca
polscy faceci maja cisnienie bo duzo polek poszukalo sobie za granica obcokrajowca, nie mowie tu o smierdzacych ciapatych czy czarnych ale facetach z prawdziwego zdazenia..ile znacie Polskich facetow w zwiazkach z dziewczynami z zagranicy? bo ja zadnego!!! nikt was nie chce nieudacznicy i smierdziuchy! plujcie nadal zolcia a polskie dziewczyny beda podbijac swiat!