Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzg

Ciąża.

Polecane posty

Czytałam dzisiaj i wczoraj przeróżne fora. Zaczęłam się bać i no nakręcać. Około 26 grudnia uprawiałam ze swoim chłopakiem petting. Doszło do bodajże 2 minutowego stosunku, jednak nie doszło do wytrysku. W zasadzie sprawdzaliśmy czy nie wydzielał się preejakulat, bo słyszałam ,że znajdują się w nim plemniki. Wszystko było w porządku. 4-5 dni temu też uprawialiśmy petting, i trafił palcem w jedno miejsce, dosłownie niechcący, które mnie zabolało, po prawej stronie, gdzie znajduję się jajnik. Zastanawiam się czy czegoś nie naruszył. Od tamtej pory strasznie boli mnie jajnik, kuje wręcz, boli mnie pęcherz, a ból promieniuje na nogi. Kiedy robię siku, za każdym razem leci z małą ilością krwi. Okres mam dopiero za 6 dni, a naczytałam się tyle na internecie ,że trochę się teraz obawiam ciąży, po pettingu z 26 grudnia. Chociaż mam wątpliwości ,że jest to możliwe. Co o tym myślicie? Naprawdę mam straszne obawy. Czy może to zwykłe plamienie przed miesiączką (chociaż nigdy tak nie miałam) i nie mam się czego obawiać, czy może jest jednak coś nie tak?

Gość sadad
to dyskusja ogolna, te pytanie to na innym forum powinno byc. Dlaczego nie czytacie gdzie piszecie- a swoja droga- skoro jest seks to i ciaza moze byc