Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiewioreqezg

Jak zapisać się do wojska

Polecane posty

Gość Wiewioreqezg

Witam, chciałbym zapisać się do wojska , czy stosowne dokumenty składam w najbliższym WKU ?? Gdzieś słyszałem że jak ma się krzywą przegrodę nosową to nie ma szans żeeby się dostać, ile w tym prawdy?? Jak wyglądają testy do Armii, pozdrawiam i dziekuję za odp :)

Gość Jan Maria Vianney
pobór do carskiego wojska odbywał się bez względu na stan zdrowia mięso armatnie i tak było bez żadnej wartosci

Gość Wiewioreqezg
Ale ja pytam serio i o wojsko XXI wieku a nie o carat :P

Gość bida z nedza
Po pierwsze musisz miec brytyjski paszport bo bez tego to nawet nie masz co zalatwiac. Nie wiem jak u ciebie ale tu gdzie mieszkam organizuja takie akcje informacyjno-naborowe do armii, wszystko tlumacza i daja aplikacje. Moj facet jest zolnierzem, juz na dosc wysokim stanowisku w wieku 34 lat, za 6 lat emerytura, nie narzeka :) Jedyny minus - wyjazdy na misje ale niektorzy chetnie to robia.

Gość bida z nedza
Po pierwsze musisz miec brytyjski paszport bo bez tego to nawet nie masz co zalatwiac. Nie wiem jak u ciebie ale tu gdzie mieszkam organizuja takie akcje informacyjno-naborowe do armii, wszystko tlumacza i daja aplikacje. Moj facet jest zolnierzem, juz na dosc wysokim stanowisku w wieku 34 lat, za 6 lat emerytura, nie narzeka :) Jedyny minus - wyjazdy na misje ale niektorzy chetnie to robia.