Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na karku więcej niż myślisz

Czy oddać mu dziewictwo...?

Polecane posty

Mam 16 lat, a mój chłopak 23. On miał już doświadczenia sexualne, a ja jestem dziewicą. Jesteśmy ze sobą prawie pół roku. Proponował mi sex już gdzieś po miesiącu znajomości, ale stwierdził, ze poczeka i czeka i już chyba kończy mu się cierpliwość. uprawiamy sex oralny, ale to mu chyba nie wystarzcza :/ Ciągnie go do sexu, flustruje go brak, ale on nie chce zostawić mnie z tego powodu ponieważ mu podobno zależy na mnie. Boję się że to się zmieni, że się rozwalni nasz związek przez to. Zaczęliśmy się oddalać od siebie. CZY ON WYTRZYMA? co robić? Jeżeli chodzi o mnie to z jednej strony chce tego, a z drugiej mam wątpliwości. Kocham go, ale czasem się zastanawiam czy to napewno to. Nie zawsze jest dla mnie fajny :/ Nie wiem czy mnie kocha napewno, czy traktuje serio. Kocham go i bardzi chcę z nim to zrobić, ale boje się że nie będziemy zawsze razem. Zależy mi na tym aby mieć jednego partnera. Jestem wierząca i czasami myśle, że powinnam zachować czystość do śłubu. Boje się że jako nie dziewica będę mało wartościowa i że gdyby ten związek się rozpad to nikt nie będzie chciał być poważnie z nie dziewicą ;/ czy będę gorsza?

Gość grthyjj
nie oddawaj, zostaw se na później dlatego właśnie takie związki nie mają sensu spiknij się z rówieśnikiem albo co najwyżej z kolegą ze starszej klasy

Gość prawictwo pospolite141
to nikt nie będzie chciał być poważnie z nie dziewicą ; pewnie ze bedziesz gorsza

Gość grthyjj
a najlepiej z kimś z ruchu oazowego

Jestem w rosterce po prostu. I nie wiem co robić.

Gość Ookaa
Daj se spokój. Jeśli po miesiącu znajomości chciał Cię zaciągnac do łóżka to to jakiś ruchacz jest a Ty masz dopiero 16 lat całe życie przed Tobą a jeśli jesteś w dodatku wierząca to juz wiesz co powinnaś zrobić.

Gość gtytyyyutyutyut
Piszesz o swoim dziewictwie jakby chodziło o jakiś drobiazg, typu "czy oddać swój kubek". To jest TWÓJ PIERWSZY RAZ, który będziesz pamiętać do końca życia, nie spiesz się z decyzją. Facet w tym wieku (starszy także) potrafi trwać w wstrzemięźliwości, bez przesady -nie każdy facet żyje tylko seksem... no chyba, że jest płytki. Jest tyle różnych form zaspokojenia seksualnego, np. peting... Nie rób nic na siłę, pod presją, bo będziesz żałować. Zrób to z kimś, o kim będziesz pewna, że jest wyjątkowy i że to jest poważny związek. Masz tylko 16 lat... Życzę mądrej decyzji :)