Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama wioli

Wysokie obcasy

Polecane posty

Gość mama wioli

Dziewczyny - potraficie swobodnie chodzić w butach na obcasie powyżej 12 cm? Strasznie mi się podobają buty, ale mają obcas 16 cm. Obawiam się, że do chodzenia to one nie będą się nadawały ;/

Gość ddddddddddf
no fakt, 16 cm to wielkie obciążenie, na pewno nie jest to zdrowe ani wygodne. Ale jak wybierzesz butki dobrze wyprofilowane, dobrej firmy to myślę, że powinno dać się w nich chodzić.

Gość Malutkaaaaj
rzeczywisty obcas wynosi 10,5 cm potrafisz na takim obcasie chodzic?

Gość Malutkaaaaj
Nie muszą być takie nie wygodne. pod warunkiem, że nie musisz biegać za dzieckiem, i dobrze czujesz na obcasach i potrafisz chodzic na platformach

Gość mama wioli
10,5 cm to już w miarę normalnie. Na takich chodziłam. Chyba je zamówię - jeśli będą dla mnie nieodpowiednie, to zwrócę. Jest miesiąc na oddanie bez podania przyczyny, ale zakładam, że będę mogła w nich normalnie chodzić.

Gość pani domu
jak ktoś mało chodzi w obcasach na pewno w króciutkim czasie nogi będą boleć , ja w obcasach chodzę ponad 20 lat i nie ważne jakiej wysokości obcas ważne by był but dobrze wyprofilowany

Gość vbkjvjld
akie buty sa dosc stabilne wazne ze maja gruby obcas, dasz rade :) a jak nie zawsze mozesz potem wystawic na alegro

Gość katia b.
Te buty są bardzo ładne, to raz, a obcas jest na tyle gruby że na pewno będą wygodne. Nie twierdzę oczywiście, że powinnaś zabrać je na jakąś ważną imprezę, na tańce, ale będą się w 100% nadawały do normalnego chodzenia.