Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z kwiatem we wlosac

zdrada emocjonalna

Polecane posty

jestem mezatka od 8 lat, do tej pory inni faceci mnie nie interesowali, przez ten czas zaden nawet nie zwrocil specjalnie mojej uwagi. ale ostatnio poznalam pewnego mezczyzne i nie wiem jak to sie stalo, ale sie zakochalam. dlugo nie dopuszczalam do siebie tej mysli, ale ostatnio doszlam do wniosku, ze sama siebie oszukuje. klade sie spac obok meza, mysle o innym, kocham sie z nim a wyobrazam sobie tamtego drugiego. nie potrafie tych mysli powstrzymac, problemem jest tez to, ze mamyu dosc intensywny kontakt w pracy, ktorego nie da sie ograniczyc wiec spedzam z nim w bezposrednim kontakcie jakies 3,4 godziny dziennie. nie wiem jak zapanowac nad swoimi uczuciami. dodam, ze ten drugi wie o wszystkim i udaje, ze nic sie nie dzieje wiec wnioskuje, ze nie jest zainteresowany nawet romansem, kiedys traktowalismy sie jak dobrzy przyjaciele, po tym jak mu powiedzialam zwiekszyl dystans i rozmawiamy jedynie o pracy, poza tym przestal mnie calowac w policzek na powitanie, kiedys mnie potrafil przytulic jak sie np. zdenerwowalam, teraz pilnuje zeby przypadkiem nawet sie o mnie nie otrzec. a mimo to caly czas o nim mysle. czy ktos przezywal cos podobnego? jest mi tak zle, ze juz nie wiem jak zyc. zdradzam emocjonalnie meza, tamten mnie potraktowal jak jakas frustratke. nie wiem co ja mam z tym robic

Gość hvguidm
Przestań sie katować i nakręcać. Musisz zmienić nastawienie, powiedzieć sobie: to nie ma sensu i tyle. Skup sie na relacjach w małżeństwie.

Gość Bóg jest miłosierny....
Skupuję BUT elki... :D

jak skupic sie na mezu kiedy mam milion mysli na temat tego drugiego, ktorych nie moge powstrzymac. czasami sie zastanawiam czy juz cos widzi, podejrzewa? a moze powinnam otwarcie powiedziec mezowi, ze zauroczyl mnie inny facet, ze zle sie z tym czuje, poprosic zebysmy razem cos zrobili zeby mi przeszlo?

Gość unicorn_
pewnie to tylko przelotny "romans" minie ci i znów będzie mąż tylko ważniejszy

Gość Kika

Trawa bardziej zielona u sąsiada.

Uwierz.

Pomyśl ile jesteś w stanie stracić.

Czy strata męża jest -bedzie bolesna.

Co Ty byś czuła gdyby mąż to czuł...

Jak byś się zachowała...