Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosyć tego chamsta

Mąż nie rozmawia z moją mamą

Polecane posty

Gość mam dosyć tego chamsta

Mieszkamy z moimi rodzicami i naszym synkiem (2 latka). Do tej pory wszystko układało się normalnie. Od nowego roku, mój mąż nie rozmawia prawie wcale z moją mamą, unika Jej, przechodzi obojętnie, na jakiekolwiek próby zaczepki do rozmowy ze strony mojej mamy, nie reaguje. Mama pytała mnie czy zrobiła coś nie tak, powiedziała coś czym Go uraziła. Rozmawiałam z mężem, a On twierdzi, że jest wszystko ok. Bardzo mnie to boli, bo moja mama pomaga nam bardzo, przy wychowywaniu synka (jak tylko może) i finansowo również a On zachowuje się jak cham. Wczoraj przyszła do nas do pokoju, chciała z Nim pogadać, a On nawet na mamę nie spojrzał, zachował się jak ostatni cham. Nie może tak być. Póki mieszkamy razem, nie wyobrażam sobie takich realcji i takiego zobojętnienia. Płakać mi się chce. Do tej pory było normalnie.

twój mąż to dzieciak ale ręczę ,ze galopem dorośnie jak mama stwierdzi ,zę dosć tego dobrego i każe sie wam wyprowadzić .

Gość kONIE po betonie
nie ręcz bo rączkę stracisz... może sie zdarzyć, że rozmawianie z mamusią to strzał w kolano