Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cikawam+-

Okna zycia- jak to jest?

Polecane posty

Gość cikawam+-

zostawiam dziecko w oknie życia a przecież to dziecko jest zarejestrowane (jesli oczywiście urodziło się w szitalu) i wtedy są obowiązkowe szczepienia, obowiązek szkolny.. Co wtedy? Ide do przychodni i mówię, że zostawiłam dziecko w oknie życia?

wg mnie tam podrzucają dzieci kobiety które nie chcą mieć żadnego śladu że urodziły dziecko więc rodzą w domu. Jak kobieta urodzi w szpitalu to tam może zostawić dziecko.

Gość cikawam+-
up

Gość cikawam+-
no wiem, że było głośno, właśnie dlatego zaczęłam się nad tym zastanawiać. Tylko czy ktoś mi odpowie na postawione pytanie. Nie sądzę, że wszytskie dzieci oddane w okanach życia urodziły się w domu...

Gość cikawam+-
no wiem, że było głośno, właśnie dlatego zaczęłam się nad tym zastanawiać. Tylko czy ktoś mi odpowie na postawione pytanie. Nie sądzę, że wszytskie dzieci oddane w okanach życia urodziły się w domu...

Gość Zamiast
Ale po co miałaby je dawać do okna skoro można normalnie się dziecka zrzec w szpitalu i nie mieć kłopotów?

Gość Bądź sobą
autorce chodzi o to, jak funkcjonują okna życia. Niekiedy kobieta zdaje sobie sprawę z tego wszystkiego co ją czeka jak już jest w domu, więc na szpital za późno, jeszcze chodzi o to, że okna życia są anonimowe a wiadomo, że pielęgniarek tajemnica lekarska nie obowiązuje i te kobiety nie chcą by ktokolwiek wiedział, że urodziły i porzuciły...