Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cane9

Krótka ankieta dla pań.

Polecane posty

Gość Cane9

1. Wiek/waga/wzrost/biust 2. Co bardziej lubisz: a) mieć robioną minetę b) robić loda? 3. Jakiej długości penis jest dla ciebie za mały? 4. Czy miałaś przygodny sex bez zabezpieczenia? 5. Czy w seksie jesteś dominująca czy raczej uległa? 6. Co w seksie lubisz najbardziej? 7. Gdybyś wiedziała że jesteś nosicielką wirusa HIV a miało by dojść do zbliżenia bez zabezpieczenia i zobowiązań z przypadkowo poznanym facetem to: a) Poinformowała byś go o swoim nosicielstwie b) Uprawiała byś seks nie informując go o tym

1. Wiek/waga/wzrost/biust No i co jeszcze? :classic_cool: 2. Co bardziej lubisz: b) robić loda? 3. Jakiej długości penis jest dla ciebie za mały? Poniżej 10cm. 4. Czy miałaś przygodny sex bez zabezpieczenia? Nie. 5. Czy w seksie jesteś dominująca czy raczej uległa? Uległa. 6. Co w seksie lubisz najbardziej? Seks. :classic_cool: 7. Gdybyś wiedziała że jesteś nosicielką wirusa HIV a miało by dojść do zbliżenia bez zabezpieczenia i zobowiązań z przypadkowo poznanym facetem to: c) nie doszłoby do zbliżenia

1. Wiek/waga/wzrost/biust 29, 65 (no dobra...po swietach 67😭), 174, 75D 2. Co bardziej lubisz: a) mieć robioną minetę...jesli nie jest zbyt delikatna i zbyt dluga b) robić loda 3. Jakiej długości penis jest dla ciebie za mały? Nie mialam jeszcze za malego! Za to mialam duze, z choojowymi w lozku, wlascicielami :D 4. Czy miałaś przygodny sex bez zabezpieczenia? Przygdny tak,. bez zabezpieczenia nie! 5. Czy w seksie jesteś dominująca czy raczej uległa? Ulegla, chociaz ostatnio coraz bardziej podoba mi sie dominacja ;) 6. Co w seksie lubisz najbardziej? Wszytsko, a oprocz klasycznego i nudnego sexu od czasu do czasu.....anal, pissing, rimming, troche przemocy und, und, und.... 7. Gdybyś wiedziała że jesteś nosicielką wirusa HIV a miało by dojść do zbliżenia bez zabezpieczenia i zobowiązań z przypadkowo poznanym facetem to: a) Poinformowała byś go o swoim nosicielstwie

Gość ciężarnaaaaa
1. Wiek/waga/wzrost/biust 18/66kg(ale jestem w 32tyg ciąży. Waga przed ciaza to 58kg.)/175cm/80C 2. Co bardziej lubisz? b)robić loda 3. Jakiej długości penis jest dla ciebie za maly? nie wiem. Mam od początku jednego partnera i jest idealnych rozmiarów. 4. Czy mialas przygodny seks bez zabezpieczenia? NIE 5. Czy w seksie jesteś dominująca czy raczej uległa? zazwyczaj uległa. Dominująca bardzo rzadko. 6. Co w seksie lubisz najbardziej? bliskość. I patrzenie na maksymalnie podnieconego partnera 7. Gdybyś wiedziała że jesteś nosicielka wirusa HIV(...)to: zapewne wogóle nie doszło by do takiego zbliżenia.

Gość KTO MI POKAŻE
SAME DUŻE LACHY