Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł Kowalski Lat 29

brak ochoty na seks u narzeczonej :(

Polecane posty

Gość Paweł Kowalski Lat 29

Witam. Aż dziwne, że piszę na takim forum ale znalazłem troszeczkę podobny post więc zostałem. Mam pytanie do kobiet chyba w szczególności. Dlaczego moja narzeczona przestała mieć ochotę na seks? Wszystko było on wcześniej. Kiedy byliśmy sami czułem się cudownie, pieściłem ją i byłem pieszczony. Próbowaliśmy różnych nowych pozycji. Byliśmy zafascynowani swoją intymnością. Nawet bez niczego szedłem na kompromisy, gdyż moja Narzeczona nie lubi miłości francuskiej, którą ja wręcz uwielbiam i uważam, że chyba nic innego tak nie zbliża jak wspólne pieszczenie i dbanie o partnera podczas zbliżenia... Nie wymagałem nigdy, żeby mi Moja Narzeczona robiła dobrze ustami, ale ja sam ją chciałem zadowalać. Teraz nawet na to mi nie pozwala, mówiąc, że się brzydzi... Nasz seks jeśli jest to jest automatyczny o grze wstępnej już nawet nie wspomnę bo jej nie ma prawie nigdy. Mnie nie bawi samo wkładanie, orgazm i do spania... Jest mi coraz ciężej a za 4 miesiące ślub... Co mogę zrobić, żeby wzbudzić w Niej pożądanie, żebyśmy cieszyli się sobą tak jak kiedyś. Nie chodzi mi o to aby ją namawiać do robienia mi tzw. loda bo już na to nawet nie liczę ale chciałbym się zwyczajnie fizycznie do Niej zbliżyć pieszcząc i całując jej każdy centymetr ciała... Nie chce jej zdradzać, ani zostawiać teraz kiedy już wszystko ustalone...

Gość Miliana23
Hmm z tego co napisałeś wyczytałam,że seks to ona lubi ale bez gry wstępnej i pieszczot więc żle temat nazwałeś.

Gość ziebas1
idź spać parę razy bez nalegania na sex głowę daje że ją to zastanowi

Gość mrauhehehehe
skoro slub za 4 miesiace to moim zdaniem ona moze cie sprawdzac...

Gość mrauhehehehe
albo robi to specjalnie zeby po tej przerwie bylo jeszcze namietniej

Gość Piotr Kowalski
Nie raz już pytałem ale dla Niej nie ma tematu. Ona nie traktuje seksu tak jak ja. Mogłaby w ogóle chyba tego nie robić i jest jej to zupełnie obojętne...

Gość ziebas1
No to ci się faktycznie chwali że nie chcesz jej zdradzać.....faceci chwila załamania a on już o zdradzie

Gość ziebas1
Człowieku chcecie sie pobrać znajdźcie wspólny sposób na fajny sex, może spuść z tonu jeżeli ona nie lubi pewnych rzeczy to odpuść

Gość Piotr Kowalski Lat 29
Ale to trwa około roku. Przez ten czas kochaliśmy się może 5 razy... Nigdy nie myślałem o zdradzie,mimo, że koleżanki szczególnie mężatki same się pchają do łóżka...

Gość gdhdghs52
laska nie lubi seksu i tyle- na początku musiała cie czymś przyciagnąć, więc ci sie łaskawie oddawała i robiła dobra minę do złej gry. teraz juz cie ma, więc az tak bardzo nie musi sie poswiecać. po slubie bedzie gorzej:(

Gość Piotr Kowalski Lat 29
Nigdy na nic jej nie namawiałem a z tonu spuściłem już kilka dobrych miesięcy temu. Próbowałem już wszystkiego. Czy są takie kobiety, które nie potrzebują seksu?

Gość ziebas1
To akurat fakt po ślubie będzie gorzej

Gość ziebas1
jeżeli to tak wygląda to masz nie ciekawie, pogadaj z laską postaw sprawę jasno bo nie dopasowanie w tej kwestii to najgorsze co może się przydarzyć

Gość ziebas1
Podobno są a czy ona bierze pigułki antykoncepcyjne po tym libido spada

Gość ziebas1
no nie masakra

Gość polka12345
Właśnie bierze tabsy anty? Ja jak brałam to libido u mnie spadło niemal do zera a zawsze byłam temperamentną osobą. Z facetem potrafiliśmy się kochać codziennie po dwa razy a po tabletkach raz w miesiącu może mi się chciało. Hormony to straszna rzecz

Gość ziebas1
Mi też odwalało dlatego pytam

Gość polka12345
Ostatnio odstawiłam tabletki i znów kocham seks i uwielbiam to robić... Tabletki potrafią zabić w kobiecie namiętną kochankę niestety...

Gość Paweł Kowalski Lat29
Brała leki na nerwice. Pewnie jakieś psychotropy. Ale to wcześniej i nic to nie zmieniało. Może to przez to. Może po pewnym czasie to wychodzi. Kurde a może ja mam problem i seks jest dla mnie zbyt ważny. Już sam nie wiem. Czy jestem zboczony bo zamiast siedzieć ze znajomymi wolę spędzać czas sam na sam z Ukochaną? Pigułek antykoncepcyjnych nigdy nie brała.

Gość ziebas1
Spokojnie po ślubie ci przejdzie hi hi

Gość ziebas1
czyli jak to zwykle bywa jesteś ideałem faceta dla każdej kobiety tylko nie dla swojej

Gość ziebas1
Wybacz cynizm ale jestem 10 lat po ślubie i różnie to bywało

Gość barnej
albo zrezygnuj z seksu, albo zmień dziewczynę - z tej nic nie będzie - nie dla Ciebie.

Gość ziebas1
Powiedz jakim cudem facet z takim apetytem seksualnym wytrzymał rok i jeszcze ślub zaplanował

Gość tez tak mysle___
jezeli teraz juz tak jest i jestes niezadowolony to po slubie bedzie jeszcze gorzej, malzenstwo bedzie nieudane, a potem mezatki sie dziwia ze faceci je zdradzaja, jak tu widzimy same sie o to prosza :(

Gość tez tak mysle___
ja mam takiego faceta z niskim libido, malzenstwo nieudane ale jest juz dziecko wiec ciagne to dalej:(

Gość ziebas1
A mi mamusia zawsze mówiła że jak facet w domu jeść nie dostanie to na ludzi pójdzie

po ślubie będzie oczywiście lepiej, tak jak z pijakiem co po ślubie zawsze przestaje pić