Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matki gdzie macie rozum

matki czemu pozwalacie srac dzieciom w przymierzalni

Polecane posty

Pracuje w sklepie i to co dzis sie stalo to mnie przeroslo, dziecko chcialo siku mama je rozebrala zalozyla pampersa zaslonila przymierzalnie i dziecko sralo 30 minut w przymierzalni, a mama ogladala ubrania na koniec mnie zapytano czy mam reklamowke bo dziecko nawalilo i az wyplywa i kto w tej sytuacji jest nienormalny??

ja tez i to byli ludzie niby na poziomie na takich wygladali

tez gdyby ktos mi to opowiedzual chyba bym nie uwierzyla

i to ze zwierzetami nie mozna wchodzic do sklepu? szok i zero szacunku dla mnie

Gość MAriannnaMariann
kurwa ja wierze . Kolega pracował kiedys w urzedzie pracy jakie tam rzeczy odchodziły ze sraniem to masakra . Gdzie ten cały plebs motłoch i hołota się zbierała . Masakra . Ludzie srali na ściany , srali po korytarzach jak nikt nie widział , albo ktoś stał na czatach . Wszędzie srali tylko nie tam gdzie trzeba . Wielu z nich pomogła by juz tylko smierc

myslalam ze jak zapyta gdzie kosz to zwarjuje

zero wstydu i szacunku dla drugiego czlowieka

czemu nie zapytali czy pozwole skorzystac z lazienki

Gość MAriannnaMariann
pamietam za czasow studenckich gdy byłem zmuszony do jezdzenie pociagami . Baba normalnie w wagonie pospiesznym gdy dziecko sie zesrało zaczęła go przebierac . Zywe gowno kurwa zywe gowno wyciaga ! ja pierdole spierdoliłem Rozumiem mozna sobie puszczac cichacze i i tylko wypada faceta . Ale ludzie sa pojebani Bardzo rzadko korzystam z usług publicznych . Ostatnio musialem isc chirurga . Boze jaka tam hołota była . Takie bydło ze to zaczeło sie klocic i a pozniej szarpac miedzy soba . Nie wytrzymalem i wyszedlem i tak skonczyla sie wizyta u lekarza . Masakra mysle ze Polska powinna byc podzielona z powrotem na chlopow i szlachte , bo ja jestem z zmuszony z takim bydłem czasami przebywac a niechce !

Gość gluepieieie hownoa
TO JEST POLSKA WLASNIE! wszedzie zule albo matki polki i gowna wszedzie gowna, na ulicy psie kupy, raz nawet w metrze widzialam cwela co szedl i był osrany, albo srał, cały wagon śmierdział! powinni go wywalić z tego metra i spałować, ja rozumiem,że ktoś jest ciężko chory ale to na pewno był pijak, pijacy sraja i sikają pod siebie, a z kolei matki polki to też idiotki, kochają swoje bachory i ich gówna, że gotowe by były zjeść te gówna, koleś - było tą szmatę opierdolić a nie uciekac z przedziału, przecież nic by ci nie zrobiła jak byś ją zbeształ