Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELI920

Walka o Dziecko z byla Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość ELI920

Hej Dziewczyny moze wy bedziecie mi w stanie Pomoc cos doradzic Otoz moj chlopak ma corke a jego ex zona utrudnia mu kontakty z dzieckiem jak tylko moze ma on zasadzone 3 weekendy w miesiacu przez sad ale i ona od tego potrafi znalesc wykresty sa ciagle klotnie wmawia dziecko ze tatus niema czasu sie z nia spotykac gdzie On probuje jak tylko moze np. w weekend ktory ma ja odebrac pisze dzwoni do niej caly dzien czy moze zabrac dziecko a On nic zero kontaktu po 20 przewaznie dostaje sms ze taki z niego ojciec nawet po dziecko nie przyjechal a pod domem stal z pol godziny ! jak juz po duzej walce daje mu corke przyjezdza ona do nas brudna , smierdzaca w zaduzych ubraniach ze od razu trzeba myc dziecko i przebierac ... Poprostu ta kobieta niedba o siebie a co dopiero o dziecko nie chodzi tez o pieniadze bo je tez ma , na gardzie bylismy (bo mieszkamy w irlandi ) oni nic nie moga zrobic moga tylko odnotowac ze takie zgloszenie BYLO. Niewiem co mam robic gdzie szukac pomocy aby ta wariatka sie ogarnela i zaczela normlanie sie zachoywwac ... moze ktos mial podobna sytuacje i jakos z niej wyszedl Bardzo prosze o normlane odpowiedzi

Gość muchacece
Coz...nic innego,jak wniesc wniosek do sadu,o utrudnianie kontaktow.Inaczej bedzie sie szarpal i walka z wiatrakami..lub w obecnosci policji odbierac corke na widzenie.

Gość ELI920
tu wlasnie jest problem nasz policja nie moze zrobic czegos takiego , ostatnio rozprawe mial jakos w tamtym roku i teraz trzeba odczekac 1.5 zeby zalozyc nowa ....