Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZUZka121

POSZUKUJĘ WYJĄTKOWEGO OKAZU INTERNETOWEG KOCHANKA I PRZYJACIELA W JEDNEJ OSOBIE

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie. Tak jak w temacie, poszukuję kochanka i przyjaciela w jednej osobie. Już na początku zaznaczam, że będzie to znajomość wyłącznie internetowa. Czego oczekuję ??? Jak wspomniałam powyżej, przyjaźni i bliskości. Chcę abyś był romantykiem, ale żebyś także trzeźwo patrzył na życie i świat. Chcę abyś stworzył ze mną nasz wyjątkowy i szalony świat, w naszym drugim dla nikogo niedostępnym życiu. Chciałabym żebyś po prostu zawsze był. Pomimo, że będzie to znajomość tylko internetowa, nie chcę żebyś był tylko przelotną znajomością. Chcę znajomości szalonej, niepowtarzalnej i wyjątkowej zarazem, chociaż nigdy do końca niespełnionej. Pytanie tylko czy w takim miejscu znajdę podobnego romantyka jakim jestem ja ??? Serdeczne pozdrowionka i miłego wieczorka.

Gość katowiczanka&
internetowy kochanek ? jak to ma działać ?

STARY SATYRYKU muszę Ci przyznać, że powaliłeś mnie ze śmiechu. Tylko nie za bardzo rozumiem Twoją zgryźliwość :P

Nie kuś. Zacząłem się właśnie zastanawiać nas seksem "na nekrofila" - jeszcze tak nie jechałem. Muszę jakąś laskę całkiem upić. Wchodzisz?

Co oznacza sformułowanie "powaliłeś mnie ze śmiechu"? To znaczy, że śmiech spowodowała u niego chęć uprawiania seksu z Tobą?

WIDZĘ, ŻE CHYBA NIE ZNAJDĘ TU NIKOGO NORMALNEGO OPRÓCZ PANÓW SPOSTRZEGAJĄCYCH ŚWIAT PRZEZ PRYZMAT TEGO CO MAJĄ W ROZPORKU, A WIĘC UCIEKAM. MOŻE POJAWIĘ SIĘ WIECZORKIEM. GDYBY JEDNAK KTOŚ NORMALNY SIĘ JEDNAK ZNALAZŁ TO ZOSTAW NA SIEBIE JAKIŚ NAMIAR.

Gość Oknoplastikowe
30letniprawiczek.vxm.pl - polecam , nieskalany w sam raz

Gość do Oknoplastikowe
to ten słynny z facebooka? :D ale jaja myślałam ze przepadł jak mu zawiesieli konto

MÓWISZ TO O MNIE PLASTIKOWE OKNO ??? NIE WIEM O KIM MÓWISZ, ALE JA JESZCZE PŁCI NIE ZMIENIŁAM I NIE ZAMIERZAM !!!

DO SATYRA: NA PRAWDĘ MASZ AŻ TAK NISKĄ SAMOOCENĘ, ŻE PODBUDOWUJESZ JĄ WIELKOŚCIĄ I GRUBOŚCIĄ SWOJEGO PENISA ???

Moja internetowa samoocena jest tak niska, że muszę nadrabiać internetowymi wymiarami. Czy Twoja internetowa samoocena jest tak niska, że musisz szukać internetowego przyjaciela?

To muszę Ci się w rewanży przyznać, że trochę oszukałem z tymi namiarami. Ale nie mów nikomu, bo będę spalony.

OBIECUJĘ CI, ŻE NIKOMU NIE POWIEM :) BO BĘDZIE NASZA SŁODKA TAJEMNICA. ALE POWIEM CI, ŻE MI TYM NIE ZAIMPONUJESZ.

MASZ ZE MNIE NIE ZŁY UBAW. SZKODA, ŻE NIE MA TU OSOBY, KTÓRA POTRAKTOWAŁABY MNIE POWAŻNIE :(

DLA MNIE MOŻESZ MIEĆ MAŁEGO MIKRUSA I TAK NIE ZMIENIAŁABYM ZDANIA. BARDZIEJ CENIĘ WNĘTRZE CZŁOWIEKA OD JEGO WYGLĄDU.