Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomaszproblem

Najlepszy dzień na minetę.

Polecane posty

Czesc! Mam 21 lat... jestem dziewicą. Z moim obecnym facetem nie doszlo jeszcze za daleko. Póki co jakies tam macanki, ale nic wielkiego. Mam na niego ogromna ochote, ale chce zaczac po kolei... Wiem, ze on chce mi zrobic minete. Czytalam jakies glupie wpisy na tym forum... i zastanawiam sie teraz, kiedy jest dla kobiety najlepszy czas na minete? tzn. przed okresem i ile? czy po? Zeby clit. byla piekna i pachnaca? :) I przy okazji, jak ja moglabym mu sie "odwdzieczyc". Lodzik nie wchodzi w gre :P hmmm?

Gość sama spróbuj
:classic_cool:

Swoją drogą w końcu jest ktoś rozsądny kto zaczyna po kolei. 1. Skończyć 21 lat. 2. Mineta. 3. Skończyć 22 lata. 4. Lodzik. 5. Skończyć 23 lata. 6. Pozycja 69. 7. Skończyć 24 lata. 8. Rimming. 9. Skończyć 25 lat. 10. Zabieramy ze sobą kajdanki. Obawiam się, że to może zająć parę lat zanim facet podyma.

Gość Taischa77
dzień święty czyli sobota jest najlepsza na minetkę

Gość Taischa77
tak poważnie młoda, jesli masz obawy to daj wylizać bardziej po niż przed:P

Każdy jest dobry, nawet w okres, zawsze można liznąć czegoś nowego;)

Gość PseudoArystokrata
za minetę lód, co więcej?

Daj spokój :O Czy ty nie myślisz? Gorzej, :O nie wiesz kiedy jesteś tam, na tyle czyściuteńka, by się otworzyć. I tak na początku będzie tylko chlapał jęzorem, dlatego nie spodziewaj się za wiele, ale chciałby to robić w odpowiednich warunkach, chociaż jeszcze tego nie wie :P. Widocznie tak leci na ciebie, że sznurek od tamponu weźmie za łechtaczkę. :P I wtedy dopiero będzie skucha a nie twoje dylematy. :( To taki chory męski punkt widzenia. Miałem takiego farta że historie o "śledziu" znam z cudzych opowieści. A nie powiem, lubię językiem wybadać teren, zanim wulgarnie się wbiję i w konsekwencji zostawię spoconą, rozpieprzoną i z wypiekami na twarzy niewiastę. A że jestem dżentelmenem , to z łaski swojej, zanim sobie pójdę, to przykryję chociaż by kocem, by tak duupą nie świeciła. :P

Gość Tiki_Taki
Przed okresem jestem rozdrazniona, w trakcie- jeszcze bardziej, wiec jak dla mnie to po.

Gość doktor marchewa
W niedziele, po sumie, jak rodzice do dziadkow na obiad pojda. Nie zapomnij sie wydepilowac lub ogolic, co by sie ukochanemu(?) wlasy nie wkrecily miedzy zeby