Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyboss vel alex ka

milosc czy kasa?

Polecane posty

Co jest w zyciu wazniejsze? Moje zyc albo nie zyc

Gość Ona22wq
MIŁOŚĆ

Gość Meleńka 88
Miłość jest NAJSILNIEJSZA! I NAJWAŻNIEJSZA! Pieniądze to nie wszystko ... Pozdro !:)

Gość no ale taka prawda jest
dlakażdej kobiety kasa albo inaczej miłość ... do pieniędzy,a facet to może być głupi,brudny ,chamski,stary ,łysy,to nie jest ważne

Dla mnie milosc byla najwazniejsz i nie mam niczego. A jak milosc mialam gdzies to mialam kase i bylam wolnym czlowiekiem. Milosc zniewala i boerze ci wszystko

Jak zwiążesz się z miłości, to kasy możecie dorobić się wspólnie. Jak dla kasy, to o miłości możesz pomarzyć.

Sam kiedyś na Sympatii założyłem dwa prawie identyczne profile, na jednym byłem bezrobotny,na drugim właścicielem firmy zatrudniającej 50 osób.... na bezrobotnego ani jedna kobieta nie odpowiedziała,a na właściciela firmy to miałem przegląd od 21 do 53 lat, a co wypisywały te kobiety,że zrobią mi ustami tak jak nikt inny. Więc nie gadajcie ,że baby nie lecą na kasę.

Gość Casa Blanka
Jak Bóg da dzieci, da i na dzieci mawiały co poniektóre babcie

Gość barnej
miłość do kasy albo miłość za kasę :)

17:26 [zgłoś do usunięcia]no ale taka prawda jest Sam kiedyś na Sympatii założyłem dwa prawie identyczne profile, na jednym byłem bezrobotny,na drugim właścicielem firmy zatrudniającej 50 osób.... na bezrobotnego ani jedna kobieta nie odpowiedziała,a na właściciela firmy to miałem przegląd od 21 do 53 lat, a co wypisywały te kobiety,że zrobią mi ustami tak jak nikt inny. Więc nie gadajcie ,że baby nie lecą na kasę. x No i co w tym dziwnego ? Nie lecą na kase tylko na poczucie bezpieczeństwa ;) jak ktoś nie umie zarobić żeby rodzinę utrzymać, to już każdego z osobna problem. Ja na prawdę nie rozumiem niektórych jaki ty chciwy jesteś :o

Jasne,każdy powód jest dobry ,aby usprawiedliwić chciwość bab. Wymagasz ? to najpierw sama pokaż ,że tyle masz,a nie tylko leżeć i pachnieć.

Nieudacznik? Hmmm... może nie obracam kasą Kulczyka ,ale zarabiam powyżej średniej krajowej. Chciwe są tylko baby. Nie odwracaj kota ogonem , to dobry chwyt obronny,ale ja za stary wróbel jestem na takie plewy.

No pewnie, najlepiej trzymaj dziewczynę o chlebie i wodzie :D dziwny jesteś, ja takich typów nie rozumie na prawdę. Powietrzem i miłością się żywić nikt nie będzie

Jedno i drugie jest wazne, takze dla faceta. Sama miloscia to moze zyc nastolatek, albo ktos oderwany od rzeczywistoci.

Gość nfncsjkv
kiedys powiedzialabym bez wahania MILOSC lecz teraz powiem KASA ! Kasa tylko doda ci radosci w gorsze dni jak np pojdziesz sobie na zakupy i kupisz to co ci sie marzy badz wybierzesz sie do ulubionego miejsca ,a wiemy ze w tych czasach wszedzie potrzebna jest kasa.. kasa cie nie zdradzi ,nie sprawi przykrosci :)

Dziwny? Bo nie daje się ładować przez leniwą lalkę? do roboty leniwa babo. Typowe zachowanie osoby ,która nic nie robi i nic nie potrafi,więc liczy ,że ktoś ją będzie utrzymywać.

Głupi jesteś :o kobieta pracuje w domu najczęściej. To też ciężka praca, a nie jest płatna. Wiec dlatego to nic złego jak facet utrzymuje rodzinę. Jak są dzieci to już wgl nie ma o czym dyskutować

Mozna nawet sie pokusic, ze pieniadze cementuja milosc;) Sama milosc, bez bazy finansowej, to jak nieotynkowany budynek;)

Tak,tak,głupi jestem ,bo nie daję się wykorzystywać leniwej i pazernej babie. Szukaj dalej jelenia,który będzie na Ciebie tyrał.

No to powodzenia w samotnym życiu 🖐️ Zapewne podczas ciąży też byś "leniwą babę" pognał do roboty, najlepiej na pole albo do kopalni ! A co niech wie jak sie ciężko pracuje :D:D:D

@KE: jak kobieta nie pracuje zarobkowo to jest o tyle minus, ze obniza standard zycia calej rodziny, bo zamiast 2 pensji jest jedna i nawet jesli facet zarabia sume 5 cyfrowa, to zamiast w domu - mieszkaja w szeregowcu, zamiast jechac na luksusowe wakacje, to jada na srednioluksusowe, zamiast miec 2 samochodow dobrych - maja tylko dobry dla faceta i jakis slabszy dla kobiety. Lepiej jak zarobki sa w stosunku 60% jego - 40% jej. Dzisiaj facet, ktory dobrze zarabia nie wezmie sobie raczej na glowe niepracujacej zony.

He,he,he samotne życie ulala to mi nie grozi,a każdą leniwą księżniczkę gonię. Nie potrzebny mi pustak.

Może pracować sama kobieta, sam facet, albo oboje, ważne żeby moża było sobie pozwolić na dostatne życie, a nie jak jakiś plebs. Nie zapominajmy też o miłości ;)

Gość dziś na pomarańczowo
panów też się to niestety tyczy. też miałam konto na wspomnianej sympatii i jako bezrobotna, którą byłam i później, gdy pracowałam. na bezrobotną też nie lecieli, jedynie parę ofert sponsoringu miałam, jak dostałam pracę i zmieniłam informacje, nagle zaczęli do mnie wypisywać kolesie, którzy wcześniej mnie olewali. i co? my takie złe? nie. nikt nie chce bezrobotnych, bo to niepewność przyszłości. tyle.

@KE: tak wszystko jest kwestia dogadania sie, jesli oboju odpowiada dany uklad, to wszyztsko jest ok.

@dzis na pomaranczowo: a skad pomysl, ze faceci leca na bezrobotne? Przeciez, to ze kobieta pracuje i zarabia, to jest plus, a nie minus. Faceci tez kalkuluja, zycie kosztuje, rata kredytu kosztuje, czasy sa jakie sa, wiec jesli facet zarabia przecietnie, to zakladanie rodziny z niepracujaca zona zwyczajnie sie nie oplaca. Faceci bywaja wiekszymi materialistami niz kobiety, tylko nie zawsze to okazuja:) @KE: oczywiscie nie zapominam o milosci;)