Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 541246

Co napisać na kubku zeby nikt go nie ruszał?

Polecane posty

Gość 541246

Kupiłam sobie nowy kubek do pracy, bo 3 poprzednie ktoś mi stłukł. Jest zwykły, biały, mam pisaki do szkła, co mam na nim napisać, żeby nikt go nie brał?

Gość ale z niego cham
napisz: mam opryszczkę:P

Gość j.w
Napisz ze masz Hiva

Gość ssdsdsadsadasdaas
moja wlascielka ma HIV gwarantuje ze nikt ci go nie dotknie

Gość trzecie_oko
cokolwiek nie napiszerz - i jest jeszcze siła wyzsza... wiesz ile naczyn sie potluklo w czasie trzesienia ziemi?

Gość hjkkm,nlk
napisz ze sikasz do niego:)

Gość 541246
Z tym sikaniem dobre :D A coś typu 'jeśli nie jestem twój to mnie nie ruszaj'? to zdanie trochę bez sensu, ale raczej czegoś podobnego szukam, bez opryszczek i innych chorób ;)

Gość jogurt malinowy
A nie możesz trzymać kubka w jakieś szafce czy szufladzie, do której tylko Ty masz dostęp? Wtedy nikt nie będzie brał. Ja to w ogóle nie rozumiem, jak ludzie mogą pić z cudzego kubka. U mnie w pracy każdy ma swój i nikt nie używa nie swojego. A jak ktoś potrzebuje więcej niż jednego, to sobie przynosi z domu drugi, a nie pije z cudzego.

Gość G.o.ś.ć
Nalep czachę i podpisz .. uwaga pod napięciem!!!

Gość 541246
Eh, niestety u nas podprowadzanie kubków to norma, miałam jeden bardzo ładny, dostałam jako prezent - ktoś go uszczerbił znacznie, drugi był ładny, też podkradali, trzeci taki sobie i też znikał, wtf? Teraz kupiłam najtańszy, brzydki w cholere ;)

Gość djkfjkfjkmmfkfkm
"srałem tam w celu pobrania próbki kału do badania sanepidu"

Gość nie twoje -nie ruszaj!
albo wiem, ze teraz to robisz albo i jak ci smakuje kawa w moim kubku głupku :-D ?

Gość nie pisz
Że do niego sikasz bo ktoś dopisze "ja też":D

Gość djkfjkfjkmmfkfkm
albo pij w plastikowych

Gość 541246
plastikowe parzą w palce

Gość albo podpisz sie imieniem
albo " nie Twoj to nie ruszaj" - ja tak napisałam, bo notorycznie ktoś używał mojego kubka!

Gość Elektronikełe
"to jest mój kubek i jak zobaczę że ktoś z niego pije to ręce upierdolę u samej dupy" ­ mi jak ktoś brał mój kubek i pił w nim coś to mówiłem że ma umyć po sobie, a jak nie umył i następnym razem widziałem jak pił z niego to zabierałem mu kubek i wylewałem zawartość i robiłem awanturę

Gość kubek po
babci.

Gość nie ma dobrych paychologuf
to z pojemnikiem na mocz - super sprawa jak mi sie zachce to sie odleje zamiast isc do kibla

Gość ale z niego cham
pojemnik na sztuczną szczękę!

Gość ale z niego cham
albo to Jeśli dzielisz z kimś pokój lub mieszkanie, pracujesz w biurze ze wspólną kuchnią, lub po prostu jeśli znajdujesz się w sytuacjach, w których ktoś notorycznie podprowadza Twoja naczynia to jest na to dobry sposób. Demotywujący kubek uwaga to bezbolesna metoda na to, aby dać takiemu pasożytowi nauczkę! W momencie, gdy kubek jest pusty jest na nim widoczny duży znak ostrzegawczy oraz napis UWAGA. Większość z rasowych „podprowadzaczy nie będzie się tym przejmować i nie przeszkodzi im to w parzeniu sobie herbaty lub kawy. Jakie będzie ich zdziwienie, gdy po zalaniu kubka wrzątkiem zobaczą napis: UWAGA, NIE ZALEWAĆ WRZĄTKIEM! Ten prosty ale bardzo skuteczny sposób da do myślenia nawet największemu złodziejaszkowi Twojego ulubionego kubka! To świetny gadżet dla wszystkich, którzy borykają się z niesfornymi znajomymi http://www.sklepy24.pl/sklep/j8_pl/produkt/demotywujacy-kubek-uwaga/126