Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Daarkaa

Hipohondryczka ...

Polecane posty

Heej skończę za kilka tygodni 15 lat . W grudniu trochę się przeziębiłam ale jak zawsze byłam pełna energi żartowałam śmiałam się . Nadszedł 6 grudnia w telewizji leciał " Kevin sam w Nowym Jorku " cieszyłam się , i po godzinie 23 złapał mnie skurcz ,zaczęłam się bać , położyłam się zaczęłam się modlić aż w końcu zasnęłam . Następnego dnia opowiedzialam wszystko siostrze ,powiedziała że to nic taakiego , że ją teeż nieraz łapie. Poszłyśmy na zakupy nie miałam na nic ochoty , nic nie chciałam przymierzać , po drodze kupiliśmy magnez (biorę do teraz) dużo owoców . A ja nadal bałam się o serce . Po 3 dniach poszłam do lekarza , powiedział że jestem przeziębiona i tyle . Po 1,5 tygodnia poszlam do pielęgnierki opowiedziała jej o tym skurczu , powiedziała że to nic złego że każdemu może sie to zdarzyć Ucieszyłam się ale po 2 dniach znowu zaczęłam się bać ...wymyślam choroby , denerwuję mamę siostrę nawet tatę który powiedzial że zaprowadzi mnie do psychiatry . Ale naprawdę nie rozumie mnie , mogę liczyć tylko na chłopaka ale widzę że go to męczy . A ja dzisiaj znowu sobie wymyśliłam chorobę gardła ...boję się śmierci szpitala i wgl. Ktoś taak z Was ma ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować