Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black Pearls

Moja miłość w więzieniu:/

Polecane posty

Gość Black Pearls

Witam was wszystkich szukam kogoś kto przezywa to samo co ja w tej chwili... a dokladnie chodzi mi o dziewczyny, ktorych milosc obecnie przebywa w zakladzie karynm?? Moj chlopak obecnie odbywa 10 mies. kare. to dopiero trzeci dzien a dlamnie wydaje sie ze to wiecznosc. Wiedzialam na co sie decyduje wiedzialm wszystko o jego przeszlosci mimo to zakochalam sie i swiata po za nim nie widze. ciezko bylo nam przez caly zwiazek wszyscy byli przecw rodzice przyjaciele i reszta. Moj M. jest recydywista poznał mnie okolo rok po wyjsciu z wiezienia i przez ten rok zdazyl narozrabiac. jestem z nim prawie dwa lat i przez ten czas na prawde nic nie zrobil. i nagle wezwanie na sprawe ok. 6 miesiecy temu, wyrok 10 miesiecy (dodam ze to za pobicie i ze nie stalo sie wtedy gdy ze mna juz byl) i jak powiedzcie jak ma na niego nie czekac??? co wy czujecie??? jak radzicie sobie z tym ze wasza druga polowka jestes daleko???

Gość dfgdfg
to tylko 10 mcy, nie przesadzaj

Gość wredniucha10
przynajmniej nie zdradzi cie z kobietą, a ty możesz go ile chcesz

wejdz sobie na uczuciowy, tam jest topik "moj chlopak jest w wiezieniu", czy cos takiego

Gość allalllalaj
trzeba spojrzeć prawdzie oczy dziewczyno, uciekaj póki czas, to nie jest dobra partia :/ teraz masz akurat dobrą okazję aby sobie dać z nim spokój...jak dziewczyny się nie szanują, nie rozumiem jak tak można :/ "zakochać" się w gościu który pobił kogoś i za to siedzi w więzieniu...masakra. Pewnego dnia ty oberwiesz od niego nawet nie zorientujesz się za co :/ proszę cię, zostaw go dla swojego dobra. Wyobrażasz sobie że macie dzieci, i trzeba im mówić o tym że tatuś w więzieniu siedział? No proszę cię....chyba że ty też z jakiejś patologicznej rodziny to może i to nie wydaje ci sie dziwne.

Gość Black Pearls
do A nie przeszkadza ci nie badz taka madra bo idiotek zabraknie!!!!! po jaki chu... wchodzisz na takie forum i piszesz takie bzdury??? swoje tępe komentarze zostaw dla siebie

Gość Black Pearls
DO allalllalaj Własnie o to chodzi ze on jest na prawde zlotym facetem:) jakby mogl to by prznisl mi gwiazdke z nieba ja wiem ze to nie takie proste i nie raz zastanawialam sie nad tym ( chodzi mi o dzieci) i nie pochodze z patologicznej rodziny a on po prostu zboczył z drogi i przez ten czas gdy ze mna jest nie wdał sie w żadną bójke!!

Gość Black Pearls
DO allalllalaj Własnie o to chodzi ze on jest na prawde zlotym facetem:) jakby mogl to by prznisl mi gwiazdke z nieba ja wiem ze to nie takie proste i nie raz zastanawialam sie nad tym ( chodzi mi o dzieci) i nie pochodze z patologicznej rodziny a on po prostu zboczył z drogi i przez ten czas gdy ze mna jest nie wdał sie w żadną bójke!!

Gość Black Pearls

Gość wredniucha10
jak lubi bić to ty też zaczniesz obrywać

Gość siećpajęcza
lubi się niegrzecznych chłopców, co?

Gość Black Pearls
wredniucha10 uderzyc mnie nie uderzył:0 i nie martwie sie ze to zrobi:) byłaś kiedykolwiek zakochana??

Gość redcydywista to zloty
facet, buahahaha :D x ale te dupy glupie teraz x i oczywiscie, ze wiezieniu UPRAWIAJA ANAL, pytanie brzmi tylko czy sam posuwa czy jest posuwany przez innych no ale skoro sie nie boisz chorob wenerycznych to luzik :D

Gość lkjhgfsasdfbgn
milosc mu przejdzie i wroci do swoich starych nawykow naiwniaro. Znowu zacznie sie wdawac w bojki, a w koncu pewnie i ty zarobisz. Nie rozumiem jak mozna byc tak naiwnym. gdyby to chociaz byl jego pierwszy raz, a to przeciez recydywista :/// W sumie to twoje zycie i jezeli chcesz je sobie spierdolic, to gratuluje wyboru, na pewno ci sie uda.

Badz ostrozna autorko bo 2 lata nie jest wiele. Staraj sie by on sie w pozytywna strone zmienil- to jest trudne ale nie nienozliwe...

Gość Black Pearls
a co wy wiecie o wiezieniu??? byl ktos tam z was???? watpie!!!!

Gość Eciaaaa
Doskonale Cie rozumiem. Moj kolega trafil do ZK za kradzieze, bo zyl w patologii, matka nigdy nie pracowala i mowila mu ze go wyrzuci z domu ja nie bedzie dawal pieniedzy... no i zaczal krasc. 1,5 roku juz tam siedzi a ja 3 miesiace temu dopiero zaczelam go odwiedzac, pisac listy itp. Wczesniej sie tak dobrze nie znalismy ale zadzwonil z ZK i zapytal czy nie chcialabym przyjechac... Chlopak ma zlote serce, jest kochany, czuly. Zostawilam dla niego meza 2 miesiace po slubie ! Wszyscy mnie za to tepia, mieszaja z blotem ale ja chce sprobowac poczekac jeszcze ten rok, bo za rok wychodzi. Moze bede tego zalowala ale chce poczekac na niego bo nigdy takiego z***bistego faceta nie spotkalam ! Mam nadzieje ze po wyjsciu nie wroci do przeszlosci. Trzymaj sie dziewczyno ! Ja cie rozumiem

Gość gość
Ecia,jesteś tu jeszcze? Chciałabym z Tobą pogadać... daj jakiś namiar na siebie.Moze meila?Gg?

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Forum dla kobiet czekających

Gość gość
Niestety byłam głupia i czekałam. Po wyjściu był nadal taki sam. Siedział za pobicie. Obecnie siedzi znowu (dwa pobicia), w trakcie związki po wyjściu nie raz na mnie rękę podniósł. Też myślałam że to złoty chłopak. Błagam. Dziewczyno nie czekaj zmarnujesz sobie życie!!!! Wiem co mówię mam 25lat dopiero zaczynam żyć normalnie...

Gość gość
Jak to mówią łobuz kochanajbardziej :D Nie dziwię się że się zakochałas bo ja tez lubie takich facetów :)