Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuza2013

dieta kefirowa 2013

Polecane posty

witam. slyszalam dobre opinie. mega dobre!! jakies porady? ktos moze stosowal? pozdrawiam.

Gość hejhejhejjj
a ile masz wzrostu? :) wagę mam podobną. i od tygodnia jestem na diecie , a raczej staram się. Codziennie jeżdżę na rowerze ok godziny. Dużo ruchu. Słodkie napoje zamieniłam na wodę , ziołową i zieloną herbatę. Słodycze staram się ograniczać do minimum, za to jadam suszone śliwki, siemię lniane itd. kolację staram się odpuszczać ale z tym różnie. :) a jak na złość nie mogę się zważyć, bo zepsuła mi się waga... ; | . Powodzenia. :D

Gość kolezanki wy moje
dawajcie linka do tej diety tez chce !!! :)

ooo witam kolezanki. haha ja mam podobnie mi bateria padla i waga nie dziala. tez sie ograniczam ze slodyczami i kolacyjkami.pije min 1,5l wody niegazowanej i od wczoraj cwicze brzuszki:)

Gość atomOwa33
Dieta kefirowa polega na ciaglym spozywaniu kefiru h tylko kefiru na dluzsza mete taka dieta nie ma szans musialybyscie zrezygnowac z jedzenia wszystkiego a skad wezmiecie witaminy? Moze lepiej postanowic sobie ze np. Kefir pijecie na sniadanie i kolacje a obiad i jakis podwieczorek jecie normalnie

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4338182 tam tez jest o diecie. chodzi o to zeby poprostu pic kefir maslanki moze byc jogurt nat w kryzysach kefir owocowy ale 0%

ja bede ja stosowac tylko 2 tygodnie albo moze az 2 tyg. ogolnie sam kefir mnie zapycha bo niema smaku. mysle ze warto sprubowac a tym bardziej zalezy mi zeby mnie oczyscilo a wiadomo waga tez troche poleci w dol.mysle ze bedzie dobrze:)

do hejhejhejjj na jakiej diecie jestes? schudlas juz cos? ja zawsze cos konbinuje z dietami a pozniej zawsze jakas impreza swieta itd ehhh szkoda gadac ale na kefirze pociagne juz sobie postanowilam!!:)

Gość hejhejhejjj
no to mamy podobnie, bo mierzę 165 cm. :) teraz już się faktycznie wzięłam za siebie i tym razem muuuusii się udać. nie ma co odpuszczać. ;) chociaż z motywacją i słabszymi dniami to różnie..

Gość hejhejhejjj
Na swojej diecie jestem. hehe. nie jestem Ci wstanie powiedzieć, bo waga mi zfixowała i co chwilę inaczej waży i dodaję. ale postaram się jutro zważyć u babci, to dam znać. :)

Gość Kostek 24l-88r
ej pulpet :D Nie rób brzuszków bo brzuszki to ćwiczenie siłowe przez które rosną mięśnie brzucha a więc brzuch będzie jeszcze większy. Rób nożyce ;) Brzuch masz spalać, brzuch to nie biceps aby puchł :P

Gość Kostek 24l-88r
ej pulpet :D Nie rób brzuszków bo brzuszki to ćwiczenie siłowe przez które rosną mięśnie brzucha a więc brzuch będzie jeszcze większy. Rób nożyce ;) Brzuch masz spalać, brzuch to nie biceps aby puchł :P

wiesz u mnie tez roznie sa te gorsze dni ale teraz powiedzialam dosc i napewno nie bede przerywac:)

Gość tasienka007
1. nie trzymajcie slodyczy w domu 2. Ustalcie godzine o ktorej jecie ostatni posilek 3. Zero gazowanych pic 4. Ograniczcie spozywanie chleba 5. 200 brzuszkow dziennie 6. Picie duzo wody i czerwonej herbaty 7. Jedzcie 5 posilkow dziennie 8. Noscie w torebce np. Paczke suszonych owocow To moje zasady na ktorych w ciagu 5 miesiecy schudlam 10 kg.

Gość hejhejhejjj
Mam nadzieję ,że się nam tym razem uda >:)

Gość hejhejhejjj
zastosuję się tasiemka. :)

Gość hejhejhejjj
tasienka, a jak z normalnymi posiłkami?

Gość atomOwa33
najwazniejsze aby nie odpuszczac, wiadomo czasami np. Spotkanie w barze ze znajomymi wtedy zamawiam salatke, wizyta u babci ktora swietnie gotuje- zawsze wtedy wypijam butelke 1,5 wody aby sie u niej nie najesc:) kino zamiast popcornu suszone owoce. Najwazniejsza motywacja moja byla sukienka o 2 rozmiary za mala teraz pasuje idealnie.

Gość tasienka007
Jem ogolnie 5 posilkow jem tylko do 16, sniadanie potem lekkie drugie sniadanie obiad powieczorek i kolacja w miedzy czasie gdy odczuwam glod jem jakis owoc

od jutra zrobie ta kefirowa juz zakupilam kefiry i jogurty naturalne:) musze wytrzymac te 2 tyg. pozniej powoli bede dodawac jakies jedzonko ale nie bede smazyc i duzo warzyw owocow malo moze jakies jablko od wczoraj robie 200 brzuszkow dziennie 100 do poludnia 100 wieczorem takze mysle ze damy rade tym razem musi sie udac? hejhejhejjj zaczynasz jutro razem ze mna?

Gość hejhejhejjj
ok, zacznę. :) ale podaj jakieś gg czy coś abyśmy miały kontakt :)

rano zmierze sobie cm to jutro podam.bo mowia ze waga moze stac a cm leciec w dol tak czasami ponoc jest. ja baterie kupie po niedz wiec narazie niemam mozliwosci sie wazyc:( mam dostep do wagi mamy ale to po poludniu a wazyc lepiej sie z rana po porannej toalecie

GG: 45909902 odezwij sie zebym miala tez twoj nr:) ja wstaje po 7 dzieci prowadze do przedszkola na 9 wiec po 9 bede pila kefirek ale rano kawka obowiazkowo:)

Gość hejhejhejjj
OKEY, no tak też słyszałam. też to zrobię i podam. I ten kontakt jakis do Cb bo po co tu na forum :)

Gość Ootka
Ja od poniedziałku zaczynam ale sloiczkowa łączoną z kefirowa :-)