Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalallalala1111

problemy w szkole

Polecane posty

Gość lalalalallalala1111

od urodzenia znam się z pewną dziewczyną, byliśmy zawsze razem, bardzo zżyte, zawsze siedzieliśmy w jednej lawce. przez całą szkołę pomagałam jej w nauce, dawałam jej spisywac itd. w liceum poznałam chłopaka, byłam z nim bardzo długo. wtedy zaczęłyśmy się oddalac, ona miała swoje koleżanki, imprezowała, a ja siedziałam w domu, albo imprezowałam gdzies indziej (ale nie często). Teraz jestesmy na studiach a ona zachowuje się jak kretynka. Nagaduje na mnie na innych, nastawia ich przeciwko mnie, a przecież nic jej nie zrobiłam. Kiedyś nawet powiedziała mojej mamie o sprawie, o której nawet nie chciałam żeby nikt wiedział (ona dowiedziala sie o tym przez przypadek ) teraz namawia inne osoby przeciwko mnie, i udaje pokrzywdzoną. Nie wiem co mam robic, bardzo mi przykro z tego powodu, Nie wiem czemu ona tak sie zachowuje

Gość lmkjuhnby
My Ci nie wytłumaczymy jej zachowania. Pogadaj z nią.

Bo swoją najlepszą przyjaciółkę zostawiłaś dla fagasa :D Nawet jeżeli z twojej strony to tak nie wygląda, to ona tak to odczuła ;) I co z tego, że ona przecież też w tym czasie miała własne życie, ale zaczęłyście się oddalać, kiedy znalazłaś faceta - taki mały fakt. Więc czuje się zraniona i teraz się na tobie odgrywa. Pozdrawiam :)🖐️

Gość lalalalallalala1111
może i zostawilam, ale ona nigdy nie pytała czy chce jechac z nia na impreze. Zawsze jechała sama a ja sie dowiedywalam na drugi dzien, nigdy nie uwzględniala mnie w swoich planach.

Gość amanaiaa
a ty ją uwzględniałaś w swoich ?