Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ni pamietam pseudo

polatalem poczytalem i powoli wnioskowalem

Polecane posty

Gość ni pamietam pseudo

spędziłem dziś troche po foram, portalach itp. Szukałem ludzi i wpisów podobnych do tego co ja wczoraj na kafe. Na początek proszę aby nikt nie brał nic do siebie bo ja nikogo nie znając nie mogę a wogóle nie chcę oceniać. Tak więc nie biorąc udziału wdyskusji (tylko jako obserwator) . Znalazłem kilkanaście osób które jak ja prosiły o pomoc taką czy inną. 85 procent odpowiedzi było typu, "nie ściemniaj ruro" , "nie pierdol" i najpopularniejsze "we się do roboty". 14 procent to wpisy osób które zasypywały "dobrymi radami" tacy znawcy wszechrzeczy co to wiedzą wszystko i wszystko w życiu przeszli(najlepsi to ci megadoświadczeni przez życie mając 22 lata)wow ale ten czas pędzi, Pół procenta to ci którzy wykazują inicjatywe i w tym samym momencie znikają. Ostatnie pół procenta to osoby niejednokrotnie same mające problemy i doświadczenia i to te osoby jako jedyne naprawde biorą się za pomoc, tak jak mama Julki(pozdrawiam jeśli to przeczytasz). Czy siedząc za ekranem kompa laptopa , z tabletem w dłoni czy telefonem możemy w ten sposób robić? Tak , możemy bo to internet dając możliwość anonimowości pozwala wyla swoje frustracje czy kompleksy na innych. Nie jestem raczej patriotą bo jeżeli polak polakowi pomocny wtedy jak ruscy lub hitlerowcy wejdą a na co dzień to "każdy kowalem swojego losu" czy jakoś tak, to kto mi zabroni czynić jak inni. Jeżeli ktoś poczuł się urażony to trudno, żyj swoimi problemami i zostaw mnie z moimi.

Gość ni pamietam pseudo
morda , co powstrzymuje przed wieksza iloscią liter?

Gość ommmww
Jak to leciało? Skrzydlata pipka kutalong pipka piipka pippppka piiiipka pipka grzyb

Gość ni pamietam pseudo
no tak mSalice17, zgadzam się z Tobą, ale co mi szkodzi:-)

Gość ni pamietam pseudo
moja cra dziś za dnia nie kimała więc pewnie w ciągu godziny uśnie, moe ktoś normalny do rozmowy si znajdzie

Gość ni pamietam pseudo
czy nad mentalnoscią krajan ktoś się zastanawiał? czekając na kogoś ogarniętego ;-)