Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panicz Młody

Czy to prawda, że na wieczorze kawalerskim...

Polecane posty

Gość Panicz Młody

...pan młody powinien "zabawić się" z PROSTYTUTKĄ? Słyszałem, że jest taka tradycja i że często zaproszeni na wieczór kumple robią taką niespodziankę przyszłemu mężowi. Ja bardzo kocham swoją narzeczoną i nie chcę czegoś takiego. Chociaż niektórzy twierdzą, że to ostatnie chwile wolności, więc TRZEBA się "wyszumieć". Ja się jednak z tym nie zgadzam. Może powinienem powiedzieć moim kolegom, że nie chcę na wieczorze kawalerskim żadnej "panienki"? Tylko że to porządni ludzie i mogą się obrazić, że w ogóle taką ewentualność wziąłem pod uwagę. Z drugiej strony, jak nie powiem, mogą okazać się wcale nie tacy porządni. Wcześniej nie chciałem organizować takiego wieczoru, ale byłem tyle razy o to wypytywany, że w końcu postanowiłem kilku kolesi zaprosić. Tym bardziej, że moja Ukochana robi swój kobiecy wieczorek. Ona nie ma nic przeciwko, żebym spotkał się z kolegami; zna ich i postrzega bardzo pozytywnie, ale wciąż się obawiam, czy nie pojawi się nagle jakaś "damulka" z agencji. Jak myślicie, powinienem poprosić kolegów, by nie było prostytutki? Nie chcę pytać o to mojej narzeczonej, bo może później zacząć podejrzliwie myśleć o moich kolegach i trudniej mi będzie od czasu do czasu wyrwać się gdzieś na wieczór (moja Ukochana, jak tylko coś podejrzewa, staje się przesadnie zazdrosna).

Gość przsxfvr
no oczywiscie przeciez seks pana młodego z prostytutka to nierozłaczny element wieczoru kawalerskiego. co ty z choinki sie urwales ? bedziesz ja musial dymac we wszystkie dziurki

Gość PANI Psycholog
Zaproponuj kolegom wspolne wyjscie do baru pizza,piwo. Do baru prostytutki nie zaprosza.

Gość Panicz Młody
jak to we wszystkie??? przeca ja analnie nie umiem!

Gość Panicz Młody
Z tym barem wygląda na dobry pomysł. Moglibyśmy np. pójść na bowling. Żeby tylko nie usiłowali wyciągnąć mnie później na domówkę; jakby co, to powiem, że już jestem zbyt pijany. Może uwierzą.