Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sprawie Katarzyny W

Co sądzicie o Katarzynie W???

Polecane posty

Ja bym ją skazała na kare śmierci lub dożywocie. Nie wiem dlaczego feministki jej tak bronią?

Gość ja w ogole nie wiem czemu
sie z nia tak wszyscy cackaja kara smierci nie - dozywocie w kamieniołomach - tak

Ona zasługuje tylko na kare.

Gość ja w ogole nie wiem czemu
kara smierci to nie rozwiazanie - to tylko moment- a niech cierpi do setki - a nie tak pyk i juz

Gość a jesli nie jest w pelni
zdrowa psychicznie to co da kara smierci czy kamieniolomy nic wg mnie moze wymaga opieki i leczenia psychiatrycznego

Gość lalaalallalalala
pierwsze słyszę że bronią ją feministki

Dla mnie to powinni wsadzić i Ją i tego całego Bartka bo nie wierzę, że Ona to wszystko sama zaplanowała. Kara śmierci? Jak dla mnie to też nie kara. Niech odcierpi swoje. Boże, nie chciała tego dziecka to mogła oddać. Skoro związek z Bartkiem był dla Niej pase to czemu nie zostawiła Mu dziecka i nie odeszła? Oboje Go nie chcieli i oboje są winni.

Gość opanujcie się...
ją wystarczy dać między ludzi... sami by wymierzyli kare...

Gość poroocznikova
Ja bym jej zyczyla,zeby po prostu ktos ja dopadl na ulicy i tak zalatwil,zeby do konca zycia jej sie to odbijalo czkawka. nie wiem,qydlubal oczy,odcial jezyk,zeby miala zjebane zycie. co to w ogole jest za potwor

Wedlug mnie to więzienie nie jest miejscem dla niej. Dla niej jakiś zamkniety ośrodek i ją przeleczyć, odizolować, próbowac resocjalizować ale powolutku bo ona nie jest normlana i nikt NIKT mi nie wmówi że matka? która zabija z zimną krwią swoje piękne zdrowe rozesmiane dzieciątko i naq luzie chowa w parku popalając papieroski rpzy tym a potem wciska narodowi że ją napadli, udaje, kłamie a na koniec idzie na dyskotekę, to jest osoba przy zdrowych zmysłach. Sorry ale nie jest niezaleznie od tego co psychologom w badaniach wyszło. To ze ktoś jest bystry nie znaczy ze jest normalny i ma równo pod sufitem. A wiezienie nie jest miejscem dla świrów. Dla ludzi z problemami psychicznymi są specjalne zakłady!

Gość a jesli nie jest w pelni
a wy oczywiscie zlinczowałybyscie ja jako pierwsze i co miałybyscie z tego satysfakcje biedne to dzieciatko mam nadzieje ze niecierpiało plakac sie chce . ale zdrowa psychicznie i emocjonalnie osoba tak nie postepuje ta dziewczyna wymaga specjalistycznej opieki i leczenia w pierwszej kolejnosci

Gość halu haluuu
po raz kolejny wychodzi ze nie każda kobieta nadaje się na matkę ....żal dziecka .

Taką pieprznietą gwiazdeczke z przećpanym pyskiem to bym sie nie whałała pod elektrowstrząsy podlączyć...jakze to przykre ,ze juz nie wykonywalne,do niej chyba mało kto by miał litosc

Gość halu haluuu
ale ten Bartek tez jest winny . Przecież widział ze ona ma problemy i nic nie zrobił.

Gość ponawklejane tych prowo
Założenie że ktoś broni psychopatki i zrzucanie takiego podejrzenia na jakieś grupy, ohydnie trąci polityką i zwykłą prowokacją. Natomiast feministki mają rację twierdząc że gdyby kobiety mogły usuwać niechciane ciąże, takich przypadków nie byłoby.

Gość ponawklejane tych prowo
Założenie że ktoś broni psychopatki i zrzucanie takiego podejrzenia na jakieś grupy, ohydnie trąci polityką i zwykłą prowokacją. Natomiast feministki mają rację twierdząc że gdyby kobiety mogły usuwać niechciane ciąże, takich przypadków nie byłoby.

Gość a gdyby to chodziło o kogos
z waszego otoczenia rodziny tez chcialybscie ukarac zlinczowac zabic itp czy raczej szukałybyscie pomocy psychologa psychiatry leczenia nikt nie popiera jej postepowania zabila ale czy w dobrej kondycji psychicznej bo watpie sadzic i karac mozna osobe swiadoma swojego czynu a nie chora

Gość bez żartów...
Najgorsze jest to,że patrzyła na swoją córeczkę i 4 minuty dusiła, to niczemu niewinne Maleństwo!!! Matka...nie matka ale co z niej za człowiek! A dziewczynka pewnie próbowała się bronić....To straszna tragedia! I kara powinna być dotkliwa dla tej Morderczyni!!!!!

Gość Miszel89
Guzik mnie obchodzi, czy chora czy zdrowa psychicznie. O seryjnym mordercy tez można powiedzieć, że chory psychicznie i na terapię go.