Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja22900

Zmęczona juz o 17. Nie pije kawy bo nie działa. Co robić?

Polecane posty

Gość Kaja22900

Nie pije kasy w ogóle bo źle się po niej czuje i nie działa. A juz o 17 mam ochote spać;/

Gość Kaja22900
up

To połóż się spać. Organizmu nie oszukasz. Godzina snu i od razu poczujesz się lepiej. Gdzieś czytałam, że 15 minut snu daje energię na kolejne 8 godzin :) Spróbuj może pomoże :)

Gość Kaja22900
boje się ze jak pojde spac to wstane o 4 i bede sie nudzila :)

Gość August the 1st
To nastaw sobie budzik na 15-20 min. Pij herbatkę yerba mate - pomaga lepiej niż kawa. Pewnie masz niskie ciśnienie, ja też tak mam.

Gość Bejbi$
Dziś taki dzień mi od rana się nic nie chce przez pogodę

Gość sleepy today...
Hej, od dwóch miesięcy mam niskie ciśnienie. 85/55 to norma. jestem przez to cholernie śpiąca i nie mogę się na niczym skoncentrować. w wolne dni śpię po 12 h dziennie, ale tez kiepsko pomaga. jednak zbliża mi sie sesja i nie moge jej zawalic. a jak tu sie uczyc, gdy łózko kusi? zdarzyło mi sie omdleć, byłam u lekarza. nie przepisał mi zadnych leków. mam jedynie ćwiczyc, pić duzo wody i przebywac na świeżym powietrzu. wszystko to robie całe swoje zycie, ale w ogóle mi to nie pomaga.

Gość Kaja22900
dzięki :)

Gość sleepy today...
Hej, od dwóch miesięcy mam niskie ciśnienie. 85/55 to norma. jestem przez to cholernie śpiąca i nie mogę się na niczym skoncentrować. w wolne dni śpię po 12 h dziennie, ale tez kiepsko pomaga. jednak zbliża mi sie sesja i nie moge jej zawalic. a jak tu sie uczyc, gdy łózko kusi? zdarzyło mi sie omdleć, byłam u lekarza. nie przepisał mi zadnych leków. mam jedynie ćwiczyc, pić duzo wody i przebywac na świeżym powietrzu. wszystko to robie całe swoje zycie, ale w ogóle mi to nie pomaga.

Gość to nie
jedz za dużo na obiad, tylko troszkę. głodny lekko organizm chodzi jak zegarek, nażarty to tylko spać chce, żeby tłuszcz odkładać.

Gość Kaja22900
to chyba ta pogoda bo wczesniej nigdy tak nie miałam a rano w tv mówili że niskie dziś ciśnienie :)

Gość Kaja22900
to chyba jednak ta pogoda bo nigdy wczesniej tak nie miałam a rano w tv zapowiadali niskie ciśnienie.

Gość to nie
sleepy, spróbuj głodówki, ja byłem niskociśniniowcem po głodówkach ciśnienie mi sie unormowało.

Gość sleepy today...
w takim razie spróbuję, choć i tak mało jem :P mam już dosyć i potrafię zasnąć wszędzie.