Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanok sanok

W Sanoku samotny szaleniec wciąż walczy

Polecane posty

Gość sanok sanok

stawia opór przeważającym siłom policyjnym i opisuje wszystko na bieżąco na facebooku :o niestety nie mam linka do jego profilu ale tvn tak powiedzieli

Gość fruuuuuuuuuuuugo!
nie jest samotny, ma 17-latke

ponoc jest z nim dziewczyna ,tylko nie wiedza czy dobrowolnie czy jako zakladniczka

Gość fdfsdfsss
dalej to trwa? jeszcze go nie złapali?

Gość lkfhdsjhfhd
jak go unieszkodliwią to na 100% okaże się że nałogowo grał w Call of Duty Modern Warfare i inne tego typu gry, wszyscy szaleńcy ostatnicj lat i Breivik i ten z USA co dzieci pozabijał grali w shootery

Gość anita zk213
no dosyc to ciekawe, ze sie tak patyczkuja, jestem z krosna, wczoraj czytalam o tym znalezionym zastrzelonym 29 latku, szok, a dzis taka akcja, ladnie pojechany jest ten gosc, nie wiem na co liczy

Gość rddddddd
spokojne miasto, dookola same wsie...MASAKRA!!!

Gość Jagoda97
polska policja jest nieudolna :O w krajach cywilizowanych gość już by leżał skuty albo martwy :O JP 100%! 😠

Gość spokojnie als
podobno specjalnie opuźniaja akcję, Tusk już tam jedzie i osobiscie chce uwolnić zakładniczkę żeby mu słupki poparcia skoczyły

Gość EleGannt
a może 'seryjny samobójca' już nie jest potrzebny i należy tego komandosa unieszkodliwić na zawsze, jeżeli nie ma nic do stracenia to jutro nad ranem się podda ale nie dostanie żadnej szansy , zginie na miejscu jak ten 'arabus' pod Paryżem, którego służby bezpieczeństwa zatrudniały przy akcjach specjalnych a ten w Sanoku , czy jest szaleńcem, czy zawodowym mordercą ? I co, jakie ma teraz rządania , czy nasze służby powiedzą ? Proponuję oddać zawodowcowi najnowszy samolot Dreamliner 787, może w końcu złom się rozleci i będzie z głowy

Gość wqeqweqwe
I brawo dla niego!!! niech wreszcie ktoś rozpierdoli ten system, oby takich więcej. Jebane psy, i cały ten aparat państwowy... Najchętniej zrobiłabym to samo

Gość EleGannt
obstawiam, że zanim brygada zaatakuje mordercę to pomylą trzy mieszkania i komuś niewinnemu wybiją wszystkie zęby

Gość to ty...........
w Polsce nie ma snajpera z takimi uprawnieniami. bolesna prawda!:O

Gość trendowaty
podobno Mariusz Ż. nawiązał kontakt z negocjatorem i zarządał aby z aresztu wypuścić na powietrze Katarzynę Waśniewską, widocznie się znają

Gość lila fashion
ciekawe co pisze na tym fejsbuku

Gość wqeqweqwe
"policja nieudolna? bzdura. po prostu mamy tak skonstruowany system że psy maja związane ręce " taak, jak sprawa jest medialna.. A tak, to w moim miesscie przypalali goscia papierosami, zeby wymusic przyznanie się do winy. A ja dostałam pół roku więzeinia za zakup pirakich płyt z filmami na dvd... mam nadzieję że tę zgraję bandytów =policję ktos rozpierdoli

Gość cdsxxzzq
i dalej trwa komedia, czemu nie wpadna siła do mieszkania, ile juz musi kosztowac taka akcja, a biedni niewinni ludzie musza spac daleko od domow ....zal pl

Gość cdsxxzzq
i dalej sie z nim cackaja, zamiast wejsc sila do mieszkania, ! przeciez co im moze zrobic, ludzie, akcja pewnie kosztuje juz niezle pieniadze, nasze pieniadze, a ta lalunia jakas pojebana rowno, a biedni ludzie wysiedzlenie z domow bo jakis imbecyl rzadzi antyterrorystami ps to bardzo niedaleko mnie

Gość jfjjfjfjfjjfjf
Dawaj jego link do profilu pindo

Gość tranzitka
a w krosnie na staszica mieszka bandzior kwiatkowski po pijaku w szesciu napada na ludzi ,,, koleżanka mi opowiadala o ich wyczynach